Meral Akşener Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “ahlak yoksunu” sözlerine yanıt verdi. Akşener, “Asıl ahlak yoksunu, bir yandan dindar pozları takınırken, diğer yandan, milletin hakkını yiyip, kıs kıs gülendir” dedi. Grup toplantısında konuşan Akşener, hükümetin tarım politikasını da eleştirdi.

Meral Akşener Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı

İyi Parti’nin şehit yakınına sövgü dolu sözleri tartışılmaya devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, şehit yakınına hakaretlerde bulunan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener için “ahlak yoksunu” ifadelerini kullanmıştı.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ahlak yoksunu sözlerine yanıt verdi. Erdoğan'ı sert sözlerle hedef aldı.

- Asıl ahlak yoksunu kimdir biliyor musun? Gerçek olmadığını bile bile, bir kişiye iftira atan trol besleyendir.

- Asıl ahlak yoksunu; sarayına, yılda 3 milyar lira masraf ederken, şehit ve gazilere, sadece 18 milyon lira bütçe ayırandır!

MERAL AKŞENER HÜKÜMETİN TARIM POLİTİKASINI ELEŞTİRDİ

Akşener’in gündeminde Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi’ne borçlarından üretemez hale gelen çiftçiler de vardı. İyi Parti Genel Başkanı hükümetin tarım politikalarını eleştirdi.

- Hazineye, şartlı olarak devredilen, 102 bin dekarlık çiftlik arazisi, Ak Parti iktidarında, 33 bin 891 dekara düştü, ve ranta teslim oldu. Sayın Bakan, daha çiftçiyle, yetiştirici ve besicinin, aynı şey olduğunu bile bilmiyor. Çünkü eğer bilseydi, “Zarar eden hiç çiftçimiz yok, ancak duruma göre, fiyatlarda iniş çıkışlar yaşayan, yetiştirici ve besicilerimiz var.” demezdi.

# erdoğan # İyi Parti # gazi # hükümet # şehit # meral akşener # Meral Akşener Grup Toplantısı # iyi parti grup toplantısı # tarım politikası # Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi # Meral Akşener Erdoğan # meral akşener son açıklama # meral akşener son açıklamaları