Devlet Bahçeli sözlerine bugün açıklık getirecek

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin, “Eğer gerek duyulursa, Türkiye’nin milli ve tarihi çıkarlarını savunmak için, düne kadar hükümete verdiğimiz fiili destek hukuki bir boyut alabilecek” sözleri ‘AK Parti ile koalisyonu mu kastetti” sorusuna yol açarken MHP Lideri dün kurmaylarına “Bırakın tartışsınlar, grup toplantısında detaylıca açıklayacağım” dedi.

Devlet Bahçeli sözlerine bugün açıklık getirecek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Eğer gerek duyulursa, Türkiye’nin milli ve tarihi çıkarlarını savunmak için, düne kadar hükümete verdiğimiz fiili destek hukuki bir boyut alabilecek” sözleri kafaları karıştırdı.

Hürriyet'ten Umut Erdem'in haberine göre, Bahçeli, ne demek istediğini bugünkü TBMM Grup toplantısında detaylıca anlatacak.

Bahçeli’nin AKP’deki genel başkan, dolayısıyla da Başbakan değişimi sürecinde terörle mücadelede zafiyet ortaya çıkmasından endişe ettiği bildirildi.

Kulislere göre Bahçeli, tartışılan sözleriyle böyle bir zafiyet yaşanması durumda AKP'ye “terörle mücadele ve dokunulmazlık yasalarına açık destek”ten, “hükümet ortağı olma”ya kadar geniş bir yelpazeyi kastediyor.

MHP Lideri Bahçeli, cumartesi günü MHP Siyaset ve Liderlik Okulu’nun Sertifika Töreni’nde söylediği sözlerle ilgili gazetecilerin ısrarlı sorularına rağmen neyi kastettiğini söylemedi.

Bahçeli kurmaylarına, “Bırakın tartışsınlar, Salı günü (bugün) grup toplantısında detaylıca açıklayacağım” dedi.

ulusalkanal.com.tr

# mhp # devlet bahçeli