FETÖ'cü Tuncay Opçin'den şüphe uyandıran yeni paylaşım

Balyoz kumpası belgelerini hazırladığı iddiasıyla aranan ve ABD'ye kaçan FETÖ'cü Opçin'in yeni mesajı dikkat çekti. Opçin, paylaşımında "Hizmet, 'önümüzde ateşten bir deniz var, atlarınızı ateşe sürün' dese, tartışmadan yapmamız gereken bir dönem" ifadelerini kullandı.

FETÖ'cü Tuncay Opçin'den şüphe uyandıran yeni paylaşım

Türkiye'de peş peşe gerçekleşen operasyonlar ve mahrem imamların da tespit edilmesiyle örgüte vurulan ağır darbeler FETÖ'cüler arasında büyük paniğe de neden oldu.

ŞÜPHE UYANDIRAN YENİ PAYLAŞIM

Balyoz kumpası belgelerini hazırladığı iddiasıyla aranan ve ABD'ye kaçan FETÖ'cü Opçin'in yazdığı yeni mesaj şüphe uyandırdı.

Opçin, paylaşımında "Hizmet, 'önümüzde ateşten bir deniz var, atlarınızı ateşe sürün' dese, tartışmadan yapmamız gereken bir dönem." ifadelerini kullandı.

Tuncay Opçin'in bu mesajı, Türkiye'deki kripto FETÖ'cülere, saldırı yapmak için cesaret vermeye çalıştığı şeklinde yorumlandı.

DARBE GİRİŞİMİNDEN BİR GÜN ÖNCE PAYLAŞMIŞTI

Uzun süre FETÖ medyasında görev yapan ve darbe öncesinde ABD'ye kaçan Opçin, darbe girişiminden bir gün önce, 14 Temmuz'da, sosyal medyadan "Yatakta basıp, şafakta asacaklar" diye yazmıştı.

ulusalkanal.com.tr

* Manşet görselindeki fotoğraf Sabah gazetesinden Abdurrahman Şimşek'e aittir.

# fetö # Balyoz # Tuncay Opçin