Hülya Sancaklı son yolculuğuna uğurlandı

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın eşi Hülya Sancaklı, bugün toprağa verildi. Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazına siyaset ve spor dünyasından çok sayıda isim katıldı. Saffet Sancaklı'nın çocukları, annelerinin tabutunun başından bir an olsun ayrılmadı

Hülya Sancaklı son yolculuğuna uğurlandı

İntihar eden MHP Milletvekili Saffet Sancaklı'nın eşi Hülya Sancaklı bugün toprağa verildi.

Hülya Sancaklı için Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene, siyaset ve spor camiasından çok sayıda isim katıldı. Bazı bakanlar, çok sayıda CHP ve MHP milletvekili törende hazır bulundu.

Fotoğraflar: AA/Onur Çoban

Cenaze töreninde Saffet Sancaklı ve çocukları gözyaşlarına hakim olamadı.

Sancaklı'nın çocukları annelerinin tabutunun başından bir dakika bile ayrılmadı.

AÇEV'de gönüllü öğretmenlik yapan Hülya Sancaklı'nın cenazesi, Eyüpsultan Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze namazına, TBMM Başkanvekili Akif Hamzaçebi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Selma Aliye Kavak, MHP milletvekilleri Oktay Vural, Engin Alan, Erkan Haberal, Ekmeleddin İhsanoğlu, Arzu Erdem, Atilla Kaya, CHP milletvekilleri Dursun Çiçek, Bihlun Tamaylıgil, eski CHP milletvekilli Mehmet Sevigen, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, eski Basın İlan Kurum Genel Müdürü Mehmet Atalay, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, AKP İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ve eski Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın da aralarında bulunduğu, spor, siyaset dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Cenazeye, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, milletvekilleri, valiler, iş adamları ve spor kulüpleri de çelenk gönderdi.

# mhp # saffet sancaklı # hülya sancaklı # fatih camii