Beşiktaş'ta defans sıkıntısı

Kayseri Erciyesspor maçı öncesi Beşiktaş savunmada sıkıntı yaşıyor. Sivok ve Necip'in sakatlığı nedeniyle teknik direktör Biliç, defansın göbeğini Ersan ve Pedro ikilisine emanet edecek.

Beşiktaş'ta defans sıkıntısı

Süper lig’in 19. haftasında Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ta, savunma hattındaki eksiklikler teknik heyeti düşündürüyor.

Yaşadığı sakatlık nedeniyle sahalarda 2 ay uzak kalacak olan Tomas Sivok, Kayseri Erciyesspor maçında da forma giyemeyecek.

Teknik direktör Slaven Bilic, son oynanan Trabzonspor maçında Sivok’un yokluğunda Necip-Ersan ikilisine savunmada görev vermişti. Ancak Necip yaşadığı sakatlık nedeniyle Trabzonspor maçını yarıda bıraktı. Genç oyuncunun Kayseri Erciyesspor mücadelesine de yetişmeyeceği öğrenildi.

Sivok ve Necip'in yokluğunda Biliç, savunma kurgusunu Pedro Franco ve Ersan Gülüm'den oluşturacak. Hırvat teknik adam, sezon sonunda mukavelesi sona erecek olan Julien Escude’yi ise artık kadroda düşünmüyor. Fransız futbolcu Kayseri Erciyesspor maçı 11’ine dahil edilmeyecek.

Sarı kart cezası nedeniyle oynayamayacak olan Veli Kavlak'ın yerine orta sahada Atiba Hutchinson forma giyecek.

Son dönemde sağ bek pozisyonunda görev yapan Kanadalı futbolcunun orta sahada maça başlayacak olması nedeniyle, Serdar Kurtuluş'un yeniden ilk 11'e dönmesi bekleniyor.

Deneyimli oyuncu, Kayseri Erciyesspor maçında oynaması durumunda defans hattının sağında mücadele edecek.

ulusalkanal.com.tr

# süper lig # beşiktaş # erciyesspor # defans