MİT'i suçlamak için Reyhanlı saldırısına göz yumdu

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 53 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıyla ilgili çarpıcı bir bilgi ortaya çıktı. MİT TIR'larını durduran savcı olarak bilinen Özcan Şişman'ın, MİT'i suçlamak için Reyhanlı'daki terör saldırısına göz yumduğu tespit edildi. MİT ve Emniyet'ten gelen saldırı bilgilerini dikkate almayan Şişman'ın teröristlere operasyon yapmak yerine sürekli delil toplattığı belirtildi.

MİT'i suçlamak için Reyhanlı saldırısına göz yumdu

FETÖ'cü savcı MİT'i suçlamak için teröristlere yapılacak operasyonu erteledi. Bu erteleme nedeniyle Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 53 kişi can verdi.

2013 yılında Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 2 bombalı araçla yapılan terör saldırısıyla ilgili çok çarpıcı bilgiler ortaya çıktı.

Eski Hatay Savcısı Özcan Şişman hakkında Hakimler Savcılar Kurulu tarafından hazırlanan rapor tamamlandı. Kamuoyunda MİT Tır'larını durduran savcı olarak tanınan ve FETÖ'nün haberleşme ağı "Bylock" kullandığı tespit edilen Özcan Şişman'ın MİT'i suçlamak için Reyhanlı saldırısına göz yumduğu belirlendi.

Şişman'ın saldırıyı MİT ile ilişkilendirerek sözde Selam Tevhid-Kudüs Ordusu'nun şiddet eylemi olarak sunmayı hedeflediği tespit edildi.

Özcan Şişman'ın Reyhanlı saldırısının planlayıcısı Anas Asalieh ve bağlantılarına yönelik Antakya ve Samandağ'da yapılacak operasyon için MİT-Emniyet koordinasyon toplantısında alınan karara rağmen planlanan operasyonu ertelediği kaydedildi.

FETÖ'cü savcının saldırının planlayıcısı Asalieh'in Suriye'den giriş yaptığı bilgisini dahi dikkate almadığı ve teröristlere operasyon yapmak yerine görevlilere "delil toplayın" dediği ifade edildi.

ulusalkanal.com.tr

# fetö # hatay # MİT # reyhanlı # mit tırları # AA