O müdür yardımcısı görevden alındı!

Antalya'da Kepez İlçesi Atatürk Anadolu Lisesi'nde "taciz timi" kuran Müdür Yardımcısı F.G görevden alındı. F. G. başka bir okula nakledildi. Milli Eğitim Bakanlığı'nın konuyla ilgili soruşturması devam ederken Antalya Barosu da Müdür Yardımcısı F.G hakkında suç duyurusu yaptı

Lise'de "Taciz Timi" kuran Müdür yardımcısıgörevden alındı.

Kepez İlçesi Atatürk Anadolu Lisesi'ndeki bir grup erkek öğrenciye etek boyları kısa olan kız öğrencileri taciz etme görevi veren müdür yardımcısı fg hakkında idari soruşturma başlatılmıştı.

Soruşturma tamamlandı. hazırlanan ön rapor doğrultusunda Kepez İlçesi Atatürk Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı F.G'nin idarî olarak görevden alındı. Valilik kararınca F.G. il içinde başka bir okula nakledildi.

"Taciz Timi" kuran Müdür yardımcısı F.G. hakkında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen soruşturma devam ediyor. Nihai raporun ardından Bakanlığı'nda öğretmen ile ilgili gerek işlemi yapması bekleniyor.

Öte yandan Antalya Barosu da Müdür Yardımcısı Filiz G. hakkında suç duyurusunda bulundu.

Antalya Barosu'nun yaptığı suç duyurusunda görevi kötüye kullanma, suç işlemeye tahrik, kanuna uymamaya tahrik cinsel saldırıya azmettirme suçları yer aldı.

"Bu azmettirmenin ağırlaştırılmış halidir" diyen Baro Başkanı Alper Tunga Bacanlı, yaşanan olayı Ulusal Kanal'a değerlendirdi.

Bir kamu görevlisinin toplumun gözüne sokarcasına böyle bir talimatı savunmasını, "muhafazakarlığı ile tanınan siyasi iktidara selam göndermek"olarak görüyorum.

ulusalkanal.com.tr

# antalya # müdür yardımcısı # görevden alındı # kurulsun # taciz timi