Bu hafta 12 yeni film vizyonda

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 5'i yerli 12 film vizyona girdi. İşte o filmler...

Polonyalı yönetmen Pawel Pawlikowski'nin bu yıl Cannes'dan "En İyi Yönetmen" ödülüyle döndüğü filmi "Soğuk Savaş" Türk izleyicisi ile buluştu.

Drake Dromus'un yönetmen koltuğuna oturduğu bilim kurgu türündeki "Aşkın Algoritması" adlı filmin başrollerini Ewan McGregor ve Lea Seydoux paylaşıyor.

Transformers serisinin sevilen karakterlerinden birini odağına alan "Bumblebee"; 1987 yılında kaçak durumundaki Bumblebee ile onu bir hurdalıkta bulan Charlie'yi odağına alıyor.

Jennifer Lopez'in başrolünde yer aldığı "Hayatım Yalan", gerçekleştiremediği hayallerinin mutsuzluğunu yaşayan bir kadının hikayesini konu ediniyor

9 kez intihar girişiminde bulunan William Morrison'ın hikayesini anlatan "Garantili Ölüm" Tom Edmunds imzası taşıyor.

İstanbul'da bir cezaevinde mahkumlara gelen mektupları kontrol eden bir memurun takıntılarını anlatan "Görülmüştür" Serhat Karaaslan'ın ilk uzun metraj filmi.

M.Bilgehan Karaca'nın yönettiği "Kurtlar ve Çakallar", Mamak Cezaevi'nde kalan iki adamın hikayesini ekrana taşıyor.

Çağlar Ertuğrul ve Meriç Aral'ın başrollerini paylaştığı "Yanımda Kal", tüm hayatını işine adamış bir genç ile tesadüfi bir şekilde tanıştığı kızın hikayesini anlatıyor.

Korku filmlerinde bu hafta "Ruh Çağırma Seansı" ve yerli bir yapım olan Cafer Özgül'ün yazıp yönettiği "Sükut Evi", Battal Karslıoğlu'nun yönettiği "Zerk" var.

Haftanın animasyon türündeki yapımı "Ayı Kardeşler: Eyvah Ayılar Küçüldü" adlı serinin beşinci filminde Ayı Kardeşler ve Oduncu Vik'in maceraları kaldığı yerden devam ediyor.

ulusal.com.tr

# türkiye # sinema