Yeni yıla sessiz girildi

Salgınla mücadele tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle tüm illerde sessizlik hakimdi. Kentlerin Valileri yeni yılı görevi başındaki güvenlik güçleri ve sağlık çalışanlarıyla karşıladı. Maden emekçileri yeni yıla yerin metrelerce altında maden ocağında çalışarak girdi.

Yeni yıla sessiz girildi

Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması uygulandı. Vatandaşlar evlerine kapandı. Yeni yıl sessiz sakin karşılandı.

Başkentten Şanlıurfa'ya, Zonguldak'tan Edirne'ye tüm kentlerimizde sessizlik hakim oldu. Caddeler, sokaklar, meydanlar boş kaldı.

Polis ekipleri, mahalle bekçileri ve zabıta ekipleri, kentlerimizin çeşitli noktalarında denetim yaptı. Belediyelerin temizlik ekipleri de boş kalan cadde, sokak ve meydanları temizledi.

Ankara Valisi Vasip Şahin, yeni yıl dolayısıyla Akıncılar kontrol noktası, Eryaman Şehit Osman Avcı Polis Merkezi ile Sincan İlçe Jandarma Komutanlığındaki polis ve jandarma personelini ziyaret etti.

Vali Şahin'e İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cemil Lütfi Özkul eşlik etti.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce yılbaşı tedbirleri kapsamında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü uygulama noktasındaki polis ve jandarma ekiplerini ziyaret etti.

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz ve Yalova Valisi Muammer Erol da yeni yıla görev başında giren emniyet, jandarma, acil sağlık ve belediye ekiplerini ziyaret etti. Ziyarette tatlılar ikram edildi. Yeni yıl hep birlikte karşılandı.

Amasya'nın Suluova ilçesinde maden işçileri, yeni yılı, yerin metrelerce altında maden ocağında çalışarak karşıladı.

Yılın son saatlerini birlikte çalışarak geçiren ve yılbaşı pastalarını kesen işçiler, beraber yemek yedi ve birbirlerinin yeni yılını kutladı. Emekçiler, 2021'in maden ocaklarında kazasız bir yıl olmasını dileyerek, maden kazalarında yaşamını yitiren arkadaşları için dua etti.

# yeni yıl # yeni yılın ilk günü