Acun Ilıcalı'dan alkışlanacak hareket! Gerekirse özel uçağını dolmuş yapacak

Ünlü yapımcı ve TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, telefon ile konuk olduğu programda yurt dışındaki adalarda mahsur kalan vatandaşlar için gerekirse özel uçağını dolmuş yapacağını açıkladı.

Acun Ilıcalı'dan alkışlanacak hareket! Gerekirse özel uçağını dolmuş yapacak

CNN Türk kanalına bağlanan Acun Ilıcalı, Karayipler'deki tüm Türk vatandaşlarını yurda ulaştırmak için özel uçağını gerekirse dolmuş yapacağını söyledi.

Ilıcalı'nın konuşması şöyle:

Karayipler'de çalışan arkadaşlarımız var oralarda mahsur kaldılar. Çeşitli adalarda 100'den fazla vatandaşımız var. Dışişleri Bakanlığı'mız ile organize olduk. Onlar benden bu konuda öncülük yapmamı rica ettiler. Bu konudaki güvenlerinden dolayı teşekkür ediyorum. THY buraya bir uçak getirecek vatandaşlarımızı almak için. Ülkemizin bu konudaki başarısı tartışılmaz. Sağlık Bakanımıza da buradan teşekkür ediyorum. ABD'nin başındaki insanın yaptığı açıklama 2 gündür alay konusu. Burada güven sarsıldı. Bizde halkımız önemli destek verdi. Burada siyaseti unutacağı işin bir tarafından tutacağız. Bakanımız canla başla çırpınıyor. Benim de elimden bir şey geliyorsa yapacağım. Ben gerekirse uçağı dolmuş yapacağım herkesi ulaştıracağım.

Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor programının çekimleri nedeniyle Dominik'te olduğu ve çekimlerin yapıldığı bölgeyi karantina altına aldığı daha önceki açıklamaları sayesinde biliniyor.

ulusal.com.tr

# karayipler # acun ılıcalı