Survivor Ünlüler Takımına katılan oyuncu Ersin Korkut kimdir?

Survivor'ın kadrosuna katıldığı açıklanan Ersin Korkut kimdir? Hangi projelerde yer almıştır? Kaç yaşındadır?

Survivor Ünlüler Takımına katılan oyuncu Ersin Korkut kimdir?

8 Kasım 1977 yılında Hakkari'de dünyaya geldi. Ünlü tiyatrocu Yılmaz Erdoğan'ın teyzesinin oğludur. Hakkari'de bir süre taksicilik yaptı daha sonra ise İstanbul'a gelmiş ve restaurant mutfaklarında çalışmıştır. Kuzeni Yılmaz Erdoğan'dan yardım istememesine rağmen, Yılmaz, Ersin Korkut'u bulmuş ve Beşiktaş Kültür Merkezi'nde yanına, çalışması için çağırmıştır.

BKM'de çalışmaya başlayan oyuncu daha sonra Doritos reklam filminde oynamıştır. Korkut, kuzeni Yılmaz'ın isteği ile Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı programda da tiyatro oyunculuğu yaptı. Doritos, Peyman, Bonus, Eti, Seven Hill, Vodafone ve Teknosa markalarının reklamlarında oynamıştır.

Korkut, Ekim 2015'te İstanbul 19. Ağır Ceza Mankemesi'nin kararınca "uyuşturucu kullanmak" suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırıldı, "örgüt kurmak, yönetmek ve üye olmak" suçundan beraat etti.Mahkeme, hapis cezasının bir yıldan daha az olması nedeniyle cezayı erteledi.

Şimdilerde ise Survivor adlı fiziksel güce dayalı yarışmada boy gösterecek.

YER ALDIĞI FİLMLER

Bir Demet Tiyatro, Organize İşler, Kutsal Damacana, Neşeli Hayat, Çok Filim Hareketler Bunlar, Çok Güzel Hareketler Bunlar, Kutsal Damacana: Dracoola, Patron Mutlu Son İstiyor, Bana Bir Şeyler Oluyor, İçimdeki Ses, Ekşi Elmalar, Kolonya Cumhuriyeti, Organize İşler 2: Sazan Sarmalı, Feride

YER ALDIĞI DİZİLER

Geldim Gördüm Güldüm, Bana Baba Dedi, Galip Derviş, Çocuklar Duymasın, Dostlar Mahallesi

ulusal.com.tr

# survivor # Survivor Gönüllüler # Ersin Korkut