Genç kıza şiddet uygulayan taksici tutuklandı

Ümraniye'de Canan Ay adlı bir kadını tartışma sonrası darp eden taksi şoförü Ş.G savcılık işlemlerinin ardından tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi. Ş.G'nin ifadesinden ilk detaylar da ortaya çıktı.

O görüntüleri böyle savundu!Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra İstanbul AnadoluCumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edilen Ş.G ifadesinde kendini savunarak darp ettiği Canan Ay'ı suçlamaya çalıştı. Taksici Ş.G ifadesinde 'Kaldırımda değil yolda yürüyorlardı. Neden yolda yürüyorsunuz, kaldırımdan yürüyün dedim. Tartıştık bana küfür etti.' dedi.

TUTUKLANDI

Taksi şoförü, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"KENDİLİĞİNDEN ARABAMA BİNDİ"

Canan Ay'a küfretmediğini ve onu darp etmediğini iddia eden Taksici Ş.G, mağdure Canan Ay'ı ayaklarından çekerek yere düşürdüğü anları da Canan Ay'ın olay sırasında kendiliğinden arabasına bindiğini inmeyince de 'çekip dindirdiğini' söyleyerek savunmaya çalıştı.

Canay Ay'ı ve yanındaki 10 yaşındaki kardeşinin darp eden taksicinin uyuşturucu, mala zarar verme ve mühür bozmak suçlarından kaydı olduğu belirlendi. Mağdure Canan Ay, kardeşiyle yolda yürürken taksicinin kendilerine korna çalıp, küfür ettiğini; karşılık verdiğinde ise arabadan inerek kendisine kafa atıp darp ettiğini anlatmıştı.

# taksi # yolcu