Vatan Partisi'ne katılımlar devam ediyor

Vatan Partisi'ne Marmaris'te yeni katılanlara rozetleri takıldı.

Vatan Partisi'ne katılımlar devam ediyor

Vatan Partisi'ne Marmaris'te yeni katılanlara rozetleri takıldı.

15 Şubat 2015 tarihinde 'Milli Hükümet İçin Birlik' sloganıyla Ankara Arena'da Olağanüstü Kurultayı'nda parti ismi ve logosunun, İşçi Partisi (İP)'den Vatan Partisi olarak değişiminden sonra Ülke çapında Vatan Partisine katılımlarda artış gözlendiği bildirildi.

Vatan Partisi Marmaris İlçe Teşkilatı pazar günü gerçekleştirdiği kahvaltılı toplantıda partiye yeni katılanları tanıtarak, parti rozetlerini taktılar. Pazar günü Bergama Restaurant'ta yapılan kahvaltılı toplantı 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Açılış konuşmasını yapan Vatan Partisi İl Başkanı Anıl Çağman, Emperyalizmin Türkiye üzerine oynadığı oyunlara değinirken, "Nevruz sebebiyle Hain Abdullah Öcalan'ın planları okundu. Biraz geriye gidersek, Oslo görüşmeleri, Dolmabahçe görüşmeleri ve dünkü mesaj Türkiye'yi parçalama planlarıdır. Durum gerçekten ciddi. Çoğalmak zorundayız. Kan ve Gözyaşı ile korunan bu Anadolu topraklarından bizleri kimse koparamaz. Verilecek bir karış toprağımız yok. Ne zaman unuttuk biz Çanakkale'deki 15'leri" dedi.

Toplantıda söz alan Vatan Partisi İlçe Başkanı Ahmet Ruhi Elmas ise Vatan Partisine gösterilen ilgiden çok memnun olduklarını belirterek, partiye gönül veren herkesi göreve çağırdı.

Bozburun'da yaşayan işadamı Murat Gülen ise Vatan Partisi'ne neden katıldığını anlatırken, Uluslararası şirketlerde yöneticilik yaptığını, bu süreç içinde Türkiye üzerideki finans oyunları, dayatılanları, maden kanunlarının çıkartılması, madenlerin Türkler tarafından işletilmemesi, Türk sanayisinin dışa bağımlı, ham madde ve dövize göre olması konusunda gözlemleri olduğunu söyledi. Türkiye'nin ilk paslanmaz boru ve profil fabrikasını açtığını söyleyen Gülen, yılların içinde ciddi başarılar kazandıklarını ama her başarılan aşamada emperyalizmin görünmeyen baskısı ve onun kontrolünü girmiş siyasetciler tarafından engellendiklerini söyledi. "Ne yaparsanız yapın ya siyasetin çarkı içinde kendinize yandaş bulacaksınız yada çok uluslu şirketlerin yanında bende sizin kardeşiniz diyip bu pastadan pay almaya çalışacaksınız. Adeta satacaksınız. Bu noktada satılmak istemiyorum dedim ve şirketlerimi devrettim. Hiçbir partiden umduğumu bulamadım. Büyük ümidim olan CHP'den de cemaatlerin, emperyalistlerin dayatmalarının altına girip artık bizim bildiğimiz Atatürkçü parti olmadığını gördüm. Kongre ile birlikte milli kurtuluşun Vatan Partisi'nde olacağına inandım."dedi

Gülen, Partiye oy vermek ile partiye üye olmanın, aktif rol almanın farklı olduğunu, her partilinin aktif olarak sahaya inip çalışması gerektiğini vurguladı. Gerçekçi hedefler ile ancak başarıya ulaşılabileceğini söyledi.

Yeni üyelere rozetlerinin takılmasından sonra toplu fotoğraf çektirilirken, Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" sloganları ile toplantı sona erdi.

Çetin ULAŞ

gazeteyanki.com

# vatan partisi # Marmaris # rozet