Türkiye liglerinin en erken gollerinden birine imza attı

İzmir 1. Amatör Küme 1. Grup'ta fırtına gibi esen lider Kınık Belediyespor, Pazar günü deplasmanda Yeni Foçaspor'u 3-0 mağlup ederek üst üste 13'üncü galibiyetine imza atarken, futbolseverler bu karşılaşmada sahalarda ender rastlanan bir gole tanıklık etti.

Türkiye liglerinin en erken gollerinden birine imza attı

İzmir 1. AmatörKüme 1. Grup'ta fırtına gibi esen lider KınıkBelediyespor, Pazar günü deplasmanda Yeni Foçaspor'u 3-0 mağlup ederek üst üste 13'üncü galibiyetine imza atarken, futbolseverler bu karşılaşmada sahalarda ender rastlanan bir gole tanıklık etti.

Yeni Foça Stadı'ndaki karşılaşmanın başlama düdüğü ile birlikte topu kapan Kınık Belediyesporlu Kemal Kamalı, meşin yuvarlağı 4 saniyede ağlara göndererek Türkiye liglerinin en erken gollerinden birine imza attı.

Başlama düdüğü ile topun filelere gitmesi arasında 3.5 - 4 saniye geçtiğini belirten 22 yaşındaki futbolcu, "Uzak mesafeli şutlarda başarılı sayılırım. Başlama düdüğünün ardından kalecinin önde olduğu görünce şansımı denemek istedim. Tüm gücümle vurduğum top ağlara gidince büyük sevinç yaşadım. Sadece Türkiye'nin değil, belki de dünyanın en erken gollerinden birini attım. Maçın görüntüsü elimde. Bununla gerekli yerlere başvurup, rekorun tescil edilmesini isteyeceğim" dedi.

Cevdet ŞEN / BERGAMA (DHA)

# küme # belediye # gol # spor # kınık # amatör # Amatör küme # gol sevinci