Koray, Melek ile evleniyor! Sevdim Seni Bir Kere 130. bölüm izle... Sevdim Seni Bir Kere 131. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hafta içi her gün Star TV'de yayınlanan Sevdim Seni Bir Kere dizisinde dün neler yaşandı? Sevdim Seni Bir Kere dizisinin 9 Mart 2020 Pazartesi gününde yayınlanan 130. bölümü izle...

Koray, Melek ile evleniyor! Sevdim Seni Bir Kere 130. bölüm izle... Sevdim Seni Bir Kere 131. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sevdim Seni Bir Kere'nin dün yayınlanan bölümünde; Kendisini merdivenlerden atan Melek'in bir daha çocuğu olamayacaktır. Bunu öğrenen Koray ve Nermin çok üzülür. Melek bu durumdan çok etkilenmemiştir fakat bir daha bebeği olmayacağı gerçeğini kullanmaktan geri durmaz.

Tekrar canına kıymakla herkesi tehdit eden Melek, Yağız'dan evlenme sözünü sonunda alır...

Eylül ise Koray'dan şikayetçi olmak için gereken adımları atmıştır. Bu süreçte annesinin hiç yanından ayrılmaz ve birbirlerine destek olurlar. Yaşar ise tüm olup biteni anne kızı takip ederek öğrenir. Kızına şimdiye dek yaptığı haksızlıkları aklından çıkaramayan Yaşar, silahını alıp Koray'ın evine dayanır. Koray ise tam kaçma aşamasındadır... Eylül tüm bunlardan habersiz, Yağız'ın onu affetmesi için ne yapması gerektiğini düşünmektedir.

Leyla ise Mirza'nın umursamazlığının yanı sıra Firdevs'in aşağılamalarına da katlanmak zorundadır.

SEVDİM SENİ BİR KERE 130. BÖLÜM İZLE

ulusal.com.tr

# Sevdim Seni Bir Kere # sevdim seni bir kere izle