'Fuat Avni' hesabını açan isim belirlendi

FETÖ’nün medya yapılanmasına ilişkin 29 şüpheli hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede twitter kullanıcısı "Fuat Avni" olduğu belirtilen Said Sefa'ya ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. Şarkıcı Atilla Taş, "Türk Solu" grubundan ajan provokatör Gökçe Fırat ve diğer 26 şüpheli için ise 10 yıla kadar hapis cezası talep edildi

'Fuat Avni' hesabını açan isim belirlendi

Darbe girişiminin ardından Fetullahçı terör örgütünün medya yapılanmasından olan 29 kişi hakkında yürütülen soruşturmada sona gelindi.

29 şüpheli hakkında hazırlanan iddianamede twiter kullanıcısı 'Fuat Avni' olduğu belirtilen Haberdar sitesi Genel Yayın yönetmeni Said Sefa'ya ağırlaştırılmış müeebbet hapis cezası istendi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'nca hazırlanan iddianamede, örgütün devlet içerisinde "hemen hemen her alanda olduğu gibi, sosyal medya alanında da yer aldığı belirtildi.

İddianamede Şarkıcı Atilla Taş ve ajan provokatör faaliyetleriyle bilinen "Türk Solu" grubundan Gökçe Fırat Çulhaoğlu'nun terör örgütü üyeliği suçundan 10 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.

10 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanacak olan diğer 26 ismin arasındaysa, Abdullah Kılıç, Ahmet Memiş, Ali Akkuş, Bayram Kaya, Bülent Ceyhan, Bünyamin Köseli, Cemal Azmi Kalyoncu, Cihan Acar, Cuma Ulus ve Davut Aydın da bulunuyor...

ulusalkanal.com.tr

# fuat avni # said sefa