Beyoğlu Kültür Yolu Festivali tanıtıldı

İstanbul dünyanın en önemli kültür sanat festivallerinden birine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. İlk kez uluslararası oalrak yapılacak Beyoğlu Kültür Yolu Festivali 17 gün sürecek. Festivalin tanıtım toplantısında konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 60 ayrı noktada toplam binden fazla sanatçının performans sergileyeceğini söyledi.

Beyoğlu Kültür Yolu Festivali tanıtıldı

Haber: Dilek Doğan - Kamera: Melik Nacar

Türkiye'nin en büyük kültür ve sanat projesi Beyoğlu Kültür Yolu ve Festivalinin tanıtım toplantısı yapıldı. 17 gün boyunca yapılacak etkinlikler tek tek anlatıldı.

İstanbul dünyanın en önemli kültür sanat festivallerinden birine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Galataport'ta yapılan basın toplantısıyla tanıtılan Beyoğlu Kültür Yolu Festivali, 30 Ekim'de başlayacak. 14 Kasım' kadar devam edecek festival, pek çok sanatseveri sanatın farklı dallarıyla bir araya getirecek.

Festivalin tanıtım toplantısında konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 60 ayrı noktada toplam binden fazla sanatçının performans sergileyeceği söyledi.

Festivalde sergiler, konserler, operalar, tiyatro oyunları, söyleşiler ve atölyeler gibi toplumun her kesimine hitap eden etmenler de olacak.

# konser # beyoğlu # tiyatro # festival # Kültür # galataport