FETÖ depremine üstü kapalı yanıt

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. Parti içindeki FETÖ krizine üstü kapalı yanıt verdi. Akşener’in İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya açılan FETÖ soruşturmasına değinmemesi ise dikkat çekti. Öte yandan Kavuncu’nun FETÖ tutuklusu dayısı Enver Altaylı ile çarpıcı bir bilgi daha ortaya çıktı. Altaylı'nın Abdullah Gül döneminde Cumhurbaşkanı danışmanı olmak için Fethullah Gülen'e mektup yazdığı belirtildi.

FETÖ depremine üstü kapalı yanıt

Günlerdir süren FETÖ depremine üstü kapalı yanıt verdi. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu.

Akşener'in İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya açılan soruşturmaya ve PKK’nın Hatay’daki başarısız saldırısına değinmemesi ise dikkat çekti.

Son kurultayla liste dışı kalan İyi Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray da partisiyle ilgili yeni açıklamalar yaptı. Çıray, İyi Parti ile Ak Parti arasında görüşmeler yapıldığını iddia etti.

İyi Parti'deki parti içi tartışmalar birçok başlıkta devam ederken Buğra Kavuncu’nun dayısı eski MİT mensubu Enver Altaylı hakkında da yeni bilgiler ortaya çıktı.

Hürriyet gazetesinden Abdülkadir Selvi, Altaylı'nın Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanlığı döneminde Cumhurbaşkanı danışmanı olmak için FETÖ lideri Fettullah Gülen'e mektup yazdığını belirtti. Selvi yazısında Altaylı'nın, Gülen’e yazdığı teşekkür mektubuna da yer verdi.

Selvi, 11'nci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Enver Altaylı'nın danışmanlığı ile ilgili konuyu aydınlatabileceğini ifade etti.

# fetö # abdullah gül # İyi Parti # meral akşener # okk