Muzaffer Akyol 54. resim sergisi ile İzmirlilerle buluştu

Zeytin ve Nar Ağacı sevdalısı olan Muzaffer Akyol "Yüklendim Narımı Düştüm Yollara" sergisiyle İzmirli sanatseverlerle buluştu. Akyol'un açtığı 54. resim sergisi İzmir'de Selçuk Yaşar Resim Müzesi ve Sanat Galerisinde 15 Hazirana kadar gezilebilecek.

50 yıllık sanat yaşamına yurt içi ve yurt dışında 54 resim sergisi sığdıran Ressam Muzaffer Akyol'un şimdi ki durağı ise İzmir.

Sanatçı Akyol'un "Yüklendim Narımı Düştüm Yollara" 54. Resim Sergisi İzmir'de Selçuk Yaşar Resim Müzesi ve Sanat Galerisinde izmir'li sanatseverlerin ziyaretine açıldı.

Güncel yaşamdan seçtiği konuları kendine özgü üslubuyla yorumlayan Ressam Muzaffer Akyol Toplum ve gelenek ilişkisine görsel-eleştirel bir tavırla yaklaşıyor.

Akyol Zeytin ve Nar Sevdalısı. Eserlerinin sergilendiği son sergisinde yaptığı resimlerde ön plana Nar ve Nar Ağaçı ön plana çıkıyor.

Sanatçı Akyol Toplum ile Nar arasında devinimi şu sözlerle ifade ediyor.

Muzaffer Akyol "Yüklendim Narımı Düştüm Yollara" sergisini ziyaret etmek isteyen sanat severler. 15 Hazirana kadar Selçuk Yaşar Resim Müzesi ve Sanat Galerisi'nde eserleri ziyaret edebilir.

HABER: ÖZGÜR DOĞU SAYMAZ

KAMERA: AKIN KARA

ulusal.com.tr