Meteoroloji'den Karadeniz, Marmara, Ege ve Akdeniz'e sağanak uyarısı

Meteoroloji'den Karadeniz, Marmara, Ege ve Akdeniz'in bazı kesimleri için sağanak uyarısı geldi. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Marmara ve İç Ege'nin doğusu, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ve Batı Karadeniz'in batısı ile Eskişehir ve Ardahan çevrelerinde sağanak bekleniyor.

Meteoroloji'den Karadeniz, Marmara, Ege ve Akdeniz'e sağanak uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıya göre, bugün yurdun kuzey ve iç kesimleri parçalı, yer yer çok bulutlu olacak.

Sabah ve öğle saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Trakya'nın batısı ve Doğu Toroslar'ın yerel, akşam ve gece saatlerinde ise Marmara ve İç Ege'nin doğusu, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ve Batı Karadeniz'in batısı ile Eskişehir ve Ardahan çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarının genellikle mevsim normalleri civarında, doğu kesimlerde ise mevsim normallerinin 3-5 derece üzerinde seyretmesi öngörülüyor.

# istanbul hava durumu # meteoroloji # ege # trakya # Meteoroloji Genel Müdürlüğü # doğu karadeniz # karadeniz # Eskişehir # ardahan # Hava durumu # hava sıcaklığı # akdeniz # Batı Karadeniz # ardahan hava durumu # meteoroloji hava durumu # sağanak uyarısı # ege hava durumu # Akdeniz hava durumu # marmara hava durumu # meteoroloji uyarı # pazar hava durumu # Batı Akdeniz # meteoroloji sağanak # İç Ege # sağanak uyarı # hava sıcaklık # meteoroloji sağanak uyarısı # karadeniz hava durumu # eskişehir hava durumu # hava durumu sıcaklık