Murat Eren davası ertelendi

Eski Özel Kuvvetler Pilotu Yüzbaşı Murat Eren'in yargılandığı Atabeyler kumpas davası yine ertelendi. Ankara 1'inci Ağır Ceza Mahkemesinde görülen dava, beraat kararı çıkması beklenirken 3'üncü kez ertelendi. Eren'in avukatı Muhammed Sarıkaya reddi hakim talebinde bulunacaklarını açıkladı. Sonraki duruşma 25 Aralık'ta görülecek.

Eski Özel Kuvvetler Pilotu Yüzbaşı Murat Eren yargılandığı kumpas davasında bir kez daha hakim karşısına çıktı. Ankara1 'inci Ağır Ceza Mahkemesindeki dava ileri bir tarihe ertelendi.

"Kamu güvenliği" gerekçesiyle kapalı yapılan davaya sadece Murat Eren ve avukatı Muhammed Sarıkaya katıldı. Eren'e destek için gelenler ve basın mensupları ise salona alınmadı.

Ankara 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi, daha önce Murat Eren'i askeri mahkemede yargılayan hakimler hakkında bilgi toplamak için davayı erteledi.

Murat Eren'in avukatı Muhammed Sarıkaya, davayı 3'üncü kez erteleyen heyet hakkında reddi hakim talebinde bulunacaklarını açıkladı.

Duruşma sırasında mahkeme başkanının, üniformasına kavuşma için gün sayan Murat Eren'e "Seni zaten geri almazlar" dediği iddia edildi. Mahkeme başkanının bu sözlerine duruşmada tepki gösterildiği öğrenildi.

ulusal.com.tr

# dava # murat eren