Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Süper Lig'de her zaman sonucu en çok merak edilen karşılaşma olan ve iki ezeli rakip Fenerbahçe ve Galatasaray'ı karşı karşıya getiren derbi maça sayılı günler kaldı. Milli maç arasından sonra karşılaşacak iki ekibin (FB-GS) maçı ne zaman saat kaçta hangi gün oynanacak? İşte aklınıza daha şimdiden takılan bu soruların cevabı... Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta?

Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe, Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü

Fenerbahçe, Galatasaray maçının hazırlıklarını akşam antrenmanı ile sürdürdü. Peki Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, FB - GS maçı saat kaçta, Galata Fener derbisi hangi gün? İşte cevap niteliğinde haberimiz...

Can Bartu Tesisleri'ndeki antrenmanda oyuncular salonda yaptıkları dayanıklılık ve kuvvet çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı. A Milli Takımın kadrosunda yer alan Şener Özbayraklı, Hasan Ali Kaldırım, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal ve Volkan Şen, Ümit Milli Takımın kadrosunda yer alan Salih Uçan ile ülke milli takımlarında bulunan Jeremain Lens, Simon Kjaer ve Martin Skrtel antrenmanda yer almadı.

Galatasaray, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdü

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına iki günlük aranın ardından yaptığı antrenmanla devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Ardından pas çalışması yapan sarı-kırmızılılar, devam eden bölümde topa sahip olma çalışması yaptı. Takım halinde savunmadan hücuma geçiş üzerinde durulan çalışmaların ardından antrenmanın ana bölümünde belirli bir alanda altıya altı çift kale maç gerçekleştirildi. Milli takım kamplarında bulunan Fernando Muslera, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Wesley Sneijder, Martin Linnes, Bruma, Aurelien Chedjou, Tolga Ciğerci ve Luis Cavanda ile izinli olan Lukas Podolski idmanda yer almadı.

FENERBAHÇE-GALATASARAY DERBİSİ NE ZAMAN OYNANACAK?MAÇ BİLGİLERİ

Maçın saati: 20:00

Maçın günü: 20 Kasım 2016 (Pazar)

Stadyum: Ülker Arena

Maçın hakemi: -

Canlı Yayın: Lig TV

# Galatasaray # fenerbahçe # hangi gün # saat kaçta # bilet fiyatları # maç ne zaman # hangi kanalda # biletler kaç para # derbi maçı ne zaman # galatasaray fenerbahçe maçı # gs fb ne zaman