Aycan Yanaç'ın Survivor'da saç tarzı ile mesaj verdiği doğru mu?

Survivor 2020'nin iddialı isimlerinden futbolcu Aycan Yanaç'ın saç stiline göre yakınlarına dokunulmazlık oyununu kazanıp kaybettiklerini haber verdiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Aycan Yanaç'ın Survivor'da saç tarzı ile mesaj verdiği doğru mu?

Ünlüler takımında yer alan Almanya doğumlu futbolcu Aycan Yanaç, SMS sıralamalarındaki başarısı ve dokunulmazlığı her kaybettiklerinde ilk ikiye girmesi ile dikkatleri çekmişti.

Geçtiğimiz haftalarda arkadaşlarıyla da iletişim ödülünde şifreli konuşan Aycan hakkında ortaya atılan iddia herkesi şaşırttı.

İddiaya göre; Aycan, kazandıkları oyunun konseyinde saçlarını açık bırakıp yayınlanan fragmanda arkadaşlarına SMS atmalarına gerek olmadığını haber veriyor. Eğer kaybetmişler ise saçlarını topluyor ve SMS atmaya başlamalarını işaret ediyor.

Survivor Panorama sunucusu ve eski Survivor yarışmacısı Hakan Hatipoğlu'nun da bu iddiayı Twitter hesabından paylaştığı görüldü. Paylaşımın altına gelen yorumlar ise bu olayın herkesin dikkatini çektiği görüldü.

Acun Ilıcalı'nın açtığı bir Instagram canlı yayınında sorulan bu soruya ise Ilıcalı'nın cevabı 'Hayır doğru değil' oldu.

ulusal.com.tr

# survivor aycan # Aycan Yanaç