Yıldırım'dan şok karar

Fenerbahçe’nin başkanı Aziz Yıldırım, “Benim hocam takımı şampiyonluğa taşıyor. Galatasaray’ın teknik direktöründen fazlası var, eksiği yok” diyerek, yıllık ücretini 2.5 milyon euro’ya yükseltecek.

Yıldırım'dan şok karar

Kanarya'da Teknik Direktör Ersun Yanal’a Başkan Aziz Yıldırım’dan sürpriz. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün başkanı Yıldırım, gelecek hafta oynanacak Beşiktaş derbisinden sonra Yanal ile masaya oturarak sözleşmesini uzatma kararı aldığı belirtildi. Yıldırım, takımı puan farkıyla şampiyonluğa taşıyan Yanal için kesenin ağzını da açacak. Başkanın “Benim hocamın Mancini’den eksiği yok fazlası var. Alacağı ücreti de ona göre ayarlayacağım” dediği ve zam yapacağı ifade edildi.

1 MİLYON EURO DA PRİMDEN GELECEK

Şu anda yıllık 1.5 milyon euro alan Ersun Yanal’a başkanın 1 milyon euroluk bir zam yapmayı planladığı ve yıllık ücret olarak 2.5 milyon euro ücret önereceği, ayrıca başarıya dayalı prim sistemi ile de hocanın cebine girecek parayı 3.5 milyon euro düzeyine getireceği belirtildi. Yanal’ın Beşiktaş derbisi sonrası başkanla yapacağı görüşmede pazarlığa girmeyeceği ve Yıldırım’ın masaya koyacağı şartlarla imza atacağı vurgulanıyor.

ulusalkanal.com.tr

# fenerbahçe # aziz yıldırım # Mancini # yanal