Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar MKE Fabrikası'ndan duyurdu: ''Çok kritik projeler var''

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve beraberindeki heyet, Makine Kimya Sanayi Endüstrisi'ni ziyaret etti. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin en yoğun dönemlerinden birini yaşadığını belirten Akar, "Savunma sanayimizdeki gelişmeleri büyük bir heyecan, gururla izliyoruz" dedi. Akar ayrıca "Tek yürek, tek yumruk olarak çok daha fazla çalışarak önümüzdeki teknoloji bariyerlerini aşacağız." ifadelerini kullandı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar MKE Fabrikası'ndan duyurdu: ''Çok kritik projeler var''

Milli Savunma BakanıHulusi Akar ve Türk Silahlı Kuvvetleri komuta kademesinden bir heyet MKE Mühimmat Fabrikası'nı ziyaret etti.

MKE Anonim Şirketinin faaliyetlerine ilişkin Genel Müdür Yasin Akdere'den brifing alan Akar, buradaki mühendis ve işçilerle bir araya geldi.

Akar TSK'nın en yoğun dönemlerinden birini yaşadığını belirtirken, "Savunma sanayimizdeki gelişmeleri büyük bir heyecan, gururla izliyoruz. Tek yürek, tek yumruk olarak çok daha fazla çalışarak önümüzdeki teknoloji bariyerlerini aşacağız." ifadelerini kullandı.

Türk savunma sanayisinin geldiği noktayı hatırlatan Akar, devam eden çok ciddi projelerin olduğunu söyledi.

MKE Fabrikası ziyaretinde Savunma Bakanı Hulusi Akar'a Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ve Bakan Yardımcısı Muhsin Dere eşlik etti.

# Türk Silahlı Kuvvetleri # hulusi akar # tsk # proje # milli savunma bakanı # kara kuvvetleri # endüstri # MKE