Bakan Çavuşoğlu'ndan CHP'li Çeviköz'e: ''Referanslarınız hep Türkiye aleyhine konuşanlar''

TBMM'de konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun gündeminde, CHP İstanbul Milletvekili Ünal Çeviköz'ün Türkiye'nin Akdeniz ve Kıbrıs politikasını hedef alan açıklamaları vardı. Çeviköz'e yanıt veren Bakan Çavuşoğlu, ''Referanslarınıza bakıyoruz, hep Türkiye aleyhine konuşanlar, Türkiye aleyhine yayın yapanlar.'' dedi.

Bakan Çavuşoğlu'ndan CHP'li Çeviköz'e: ''Referanslarınız hep Türkiye aleyhine konuşanlar''

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, TBMM Genel Kurulunda Dışişleri Bakanlığının bütçesi üzerinde konuşma gerçekleştirdi.

Bakan Çavuşoğlu konuşmasında, CHP İstanbul Milletvekili Ünal Çeviköz'ün, Türkiye'nin Akdeniz ve Kıbrıs politikalarına yönelik eleştirileri hakkında da açıklamalarda bulundu.

''REFERANSLARINIZ HEP TÜRKİYE ALEYHİNE KONUŞANLAR''

Ünal Çeviköz'ün açıklamalarına karşılık veren Çavuşoğlu, ''Referanslarınız hep Türkiye aleyhine konuşanlar'' dedi.

Bakan Çavuşoğlu, Ünal Çeviköz'ün eleştirileriyle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

- Dikkatlice dinledim, her konuda tamamen suçlu Türkiye, tamamen suçlu Cumhur İttifakı. Bu anlayış maalesef sizde hiç değişmedi. Referanslarınıza bakıyoruz, hep Türkiye aleyhine konuşanlar, Türkiye aleyhine yayın yapanlar. Bu Rum olabilir, o olabilir, hiç fark etmez.

- Ayrıca, referans aldığınız yerlere bakıyoruz, orada da Türkiye için olumsuz unsurları ön plana çıkarıyorsunuz, olumlu unsurları hiçbir şekilde dile getirmiyorsunuz. Çünkü sizin burada iddia ettiklerinizi çürütüyor o olumlu unsurlar.

# Mevlüt Çavuşoğlu # Mevlüt Çavuşoğlu haberleri # Mevlüt Çavuşoğlu son açıklamaları # Mevlüt Çavuşoğlu TBMM konuşması # Mevlüt Çavuşoğlu son dakika haberleri # CHP Ünal Çeviköz