Eski ABD Büyükelçisi Satterfield'dan İmamoğlu'na dikkat çeken ziyaret

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, veda ziyaretleri yapan Eski ABD Ankara Büyükelçisi David Satterfield’ı makamında ağırladı. Satterfield’tan etkilendiğini söyleyen İmamoğlu, ''Sayın büyükelçinin bölgeye olan ilgisinin hiç bitmeyeceğini hissedebiliyoruz'' dedi.

Eski ABD Büyükelçisi Satterfield'dan İmamoğlu'na dikkat çeken ziyaret

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, görev süresi tamamlanan ABD'nin Ankara Büyükelçisi David Satterfield ile görüştü. Satterfield ile İstanbul Florya’daki makamında bir araya gelen İmamoğlu, ABD büyükelçisinin değerli bir dönemde görev yaptığını söyledi.

Görev süreci boyunca ABD Büyükelçisi ile çeşitli görüşmeler yaptıklarını dile getiren İmamoğlu, Satterfield’a duyduğu hayranlığı dile getirdi.

ABD büyükelçisinin görev süresini tamamlandı ancak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Satterfield’ın bölgeye olan ilgisinin bitmeyeceğini söyledi.

Türkiye'den çok iyi duygularla ve biriktirilmiş dostluklarla ayrılacağını vurgulayan ABD Ankara Büyükelçisi Satterfield da Türkiye ve İstanbul ile ilişkisinin devam edeceğini ifade etti.

# istanbul # ibb # ekrem imamoğlu # ankara # türkiye # abd büyükelçisi # David Satterfield # Satterfield