Şehit yakınları ve gazilerin ücret sorunu

Karayolları Genel Müdürlüğü’nde çalışan şehit yakınları ve gaziler yaşadıkları ücret ikiliği sorunu ile ilgili Yol-İş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar ile görüştü. Sorunun giderilmesi için yol kat edildiği yanıtını alan şehit yakınları ve gaziler, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile de görüşecek.

Şehit yakınları ve gazilerin ücret sorunu

Karayolları Genel Müdürlüğünde 2006’dan itibaren çalışan şehit yakınları ve gaziler Ankara’da Yol-İş Sendikası önünde bir araya geldi. 426 şehit yakını ve gazi, 2006’dan önce çalışanlar ile aralarında ücret ikiliği yaşandığını belirtti.

426 kişi şehit yakını ve gaziyi temsil eden grup önceden de Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, Karayolları Genel Müdürü ile görüştüğünü ifade etti. Şehit yakınları ve gaziler, bu kez de Yol-İş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar ile görüştü.

Şehit yakınları ve gaziler, Ağar’dan sorununun çözüleceği yönünde bir yanıt aldı. Görüşme sonrası açıklama yapan şehit yakınları ve gaziler, Ağar’ın kendilerini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile görüştüreceklerini kaydetti.

# gazi # Ulaştırma # şehit # ücret # vedat bilgin # karayolları # Karayolları Genel Müdürlüğü # şehit yakını # Yolİş Sendikası