Gözlerinizin çekik olmasını isteyeceğiniz filmler! İşte IMDb puanı en yüksek 10 anime filmi

İzledikçe beğenecek hatta gözlerinizin çekik olmasını isteyeceksiniz! IMDb puanı en yüksek 10 anime filmini sizler için derledik.

Gözlerinizin çekik olmasını isteyeceğiniz filmler! İşte IMDb puanı en yüksek 10 anime filmi

İzledikçe beğenecek hatta gözlerinizin çekik olmasını isteyeceksiniz! Kore film sektörünün dünyaya açılan yüzü olarak geçen anime filmler Türkiye'de severek izlenmeye devam ediyor. İşte IMDb puanı en yüksek anime filmleri...

SUZUME NO TOJİMARİ (IMDb: 7.7)

Gözlerinizin çekik olmasını isteyeceğiniz filmler! İşte IMDb puanı en yüksek 10 anime filmi - Resim : 1

Anime filmleri içerisinde 2023 yılında yayınlanan film en iyi çıkış yapan filmlerden biri olduğu için listemizin başında yer alıyor. Kyushu içerisindeki bir kasaba da yaşayan 17 yaşındaki Suzume, gezgin bir genç adamla karşılaşır. Adamla beraber gezmeye başlayan Suzume,  dağlarda bulunan harabelerde, yıpranmış bir kapı keşfeder. Çok geçmeden Japonya'nın çeşitli yerlerinde kapılar birbiri ardına açılmaya başlar. Film sürükleyici hikayesi ve kaliteli teknik çekimlerin en güzellerinden birini yansıtmaktadır.

 RUHLARIN KAÇISI (IMDb: 8.6)

Gözlerinizin çekik olmasını isteyeceğiniz filmler! İşte IMDb puanı en yüksek 10 anime filmi - Resim : 2

Ailesinin şehre taşınmasından sonra 10 yaşındaki kız korkunç bir dünyaya gözlerini açar. Bu korkunç dünyada tanrılar, cadılar ve ruhlar tarafından yönetilen, insanların canavara dönüştüğü bir yer içerisinde kendisini bulur.

ATEŞBÖCEKLERİNİN MEZARI (IMDb: 8.5)

Gözlerinizin çekik olmasını isteyeceğiniz filmler! İşte IMDb puanı en yüksek 10 anime filmi - Resim : 3

İkinci Dünya Savaşı sırasında Japonya'da bir erkek çocuk ve küçük kız kardeşi hayatta kalma mücadelesi verirler. Yaşadıkları acılar ve verdikleri mücadeleler onları bambaşka bir hayata doğru sürüklemye devam etmektedir.

SENİN ADIN (IMDb: 8.4)

Gözlerinizin çekik olmasını isteyeceğiniz filmler! İşte IMDb puanı en yüksek 10 anime filmi - Resim : 4

Bilimkurgu filmlerini aratmayan bir film! İki genç, vücut değiştirdiklerini keşfettikler ve hayat onlar için farklı akmaya başlar. Derin, büyülü bir bağ paylaşırlar. Oğlan ve kız yüz yüze görüşmeye karar verdiklerinde işler daha da karmaşık hale gelir.

YÜRÜYEN ŞATO (IMDb: 8.2)

Gözlerinizin çekik olmasını isteyeceğiniz filmler! İşte IMDb puanı en yüksek 10 anime filmi - Resim : 5

Genç ve güzel bir kadın, özgüveninin düşük olduğunu düşünüyor. Kinci bir cadı tarafından yaşlı bir bedenle lanetlenir. Büyüyü bozmanın tek bir yolu vardır o da şato içerisindeki arkadaşlarıdır.

KUSURSUZ MAVİ (IMDb: 8.0)

Gözlerinizin çekik olmasını isteyeceğiniz filmler! İşte IMDb puanı en yüksek 10 anime filmi - Resim : 6

Bir pop şarkıcısı, aktris olmak için kariyerinden vazgeçer, ancak takıntılı bir hayran tarafından takip edilmeye başlayınca ve geçmişinin hayaleti gibi görünen bir şeyle yavaş yavaş delirir.

KAYIP SESLERİN PEŞİNDE (IMDb: 7.1)

Gözlerinizin çekik olmasını isteyeceğiniz filmler! İşte IMDb puanı en yüksek 10 anime filmi - Resim : 7

Kayıp bir babanın hatırası olarak bıraktığı kristal bir radyodan gelen sesler. Ve reşit olma yolunda yaşadığı ergenlik krizleri filmin tüm detaylarında var.

WONDERFUL DAYS (IMDb: 6.7)

Gözlerinizin çekik olmasını isteyeceğiniz filmler! İşte IMDb puanı en yüksek 10 anime filmi - Resim : 8

Wonderful Days, bir Kore animesidir. Film, savaş sonrası yaşananları anlatmıştır. Hayatta kalan insanlar ise açık hava cezaevi gibi büyük duvarların arasında yaşıyor. Yiyecekler ise havadan onlara atılıyor. Film sürekliyici anlatımı sayesinde anime severlere mükemmel anlar yaşatıyor.

OSEAM (IMDb: 6.9)

Gözlerinizin çekik olmasını isteyeceğiniz filmler! İşte IMDb puanı en yüksek 10 anime filmi - Resim : 9

İki yetim, kör bir genç kız olan Gamie ve küçük kardeşi Gil-sun, bir Budist keşiş tarafından alınır. Utangaç küçük kız onu tapınakta rahat bulurken, hevesli ve dinamik küçük Gil-sun kısa sürede bu sessiz yeri rahatsız etmeye başlar. Kız kardeşinin, annesinin kendisini rüyasında ziyaret ettiğini söylemesi üzerine küçük çocuk, annesinin de neden onu görmeye gelmediğini anlamaya çalışır. Onunla tekrar karşılaşmak için çok uzun bir inisiyatif yolculuğu için keşişi takip etmeye karar verir.

THE GOD OF HİGH SCHOOL (IMDb: 7.2)

Gözlerinizin çekik olmasını isteyeceğiniz filmler! İşte IMDb puanı en yüksek 10 anime filmi - Resim : 10

The God of High School, Mori Jin’in isimli bir lise öğrencisinin dövüşçü olma hikayesini anlatan bir Kore animesidir. Dövüş turnuvasına katılmak için davet edildiğinde, en dövüşünü gösterir. Ancak hızla öğrenir ki, turnuvadaki diğer dövüşçüler de çok güçlüdür. Arkadaşlarının yardımıyla, Mori kazanmak için eğitimler alır. Ve turnuvalara katılır. 2020 yapımı film sevenlerine keyifli anlar yaşıtıyor.

# Kore # film # kültür sanat