Çölaşan'ın iftirasına en güzel yanıtı birlikte verelim

Yener Güneş

Yener Güneş

Yansıma

Umutlarını HDP ve FETÖ'ye bağlayanlar, onların ağa babası ABD ile örtülü ilişki kuranlar Ulusal Kanal'a, Aydınlık Gazetesi'ne ve Vatan Partisi'ne karşı kudurmuşçasına topyekûn saldırıya geçti. FETÖ'ye “Şimdi Cemaati Savunma Zamanı” sözleriyle güzellemeler yapan, PKK'nın Meclis'teki uzantısı için “Herkes HDP'ye oy versin” diye yazan Sözcü Gazetesi yazarı Emin Çölaşan da tetikçiliğe soyundu. Çölaşan, Sözcü gazetesindeki köşesinde (03.01.2021) Ulusal Kanal'ın Digitürk'e “örtülü ödenekten aldığı paralarla girdiği” iftirasını attı. Böyle bir yalanı, böyle bir iftirayı bir gazeteci değil bir operasyon elemanı yazabilir ancak. Şaşırmadık. Bir yerlerden düğmeye basıldığı gün gibi ortada!..

BİDEN TAYFASI PANİK HALİNDE

Ulusal Kanal'ın Digitürk'e girmesi Biden tayfasında büyük panik yarattı. Toplumu eskisi gibi bölemiyorlar, ayrıştıramıyorlar. Biden'ın ülkemizdeki iktidar planını uygulayacak iklimi bir türlü yaratamıyorlar. Çünkü Ulusal Kanal, Aydınlık Gazetesi ve Vatan Partisi var...

Ulusal Kanal'ın Digitürk 52. Kanalda yerini alması yalanın saltanatının sonunun getirilmesinde çok ama çok önemli bir aşama. Yalancının mumunu bir daha yakılmamak üzere söndüreceğiz. Toplumun kanaat önderleri, karar vericileri, öncüleri Ulusal Kanal'la buluştu. 20 milyon yurttaşımız daha gerçek haber kaynağına, hakikatin sesine kavuştu.

Biden'ın Türkiye için bir kukla iktidar planı var, bunu artık herkes biliyor. Amerika o planı, ‘Biden Tayfası' ile uygulamak istiyor. İşte o Biden Tayfası'nın Digitürk'te de televizyon kanalları var. Ve sabahtan akşama kadar yalan söylüyorlar.

Ulusal Kanal'ın Digitürk'e girmesiyle büyük bir aydınlatma, gerçek haberlerle halkımızı buluşturma atağı başladı. Biden Tayfasının yalanlarının köküne kibrit suyu döküyoruz. Kara kara düşünsünler, güvendikleri dağa karlar yağmaya başladı bile. Biden Tayfasının iktidar planlarının sonu geldi!

EMİN ÇÖLAŞAN YALAN SÖYLÜYOR

Türkiye'ye karşı mevzilenen Biden Tayfasının bu psikolojik harekâta girişmesini bekliyorduk. Bu denli yalanlarla, iftiralarla dolu olması da şaşırtıcı değil. Daha büyük yalanlar da gördük. Kabul edelim. Çölaşan'ın bu psikolojik harekâta tetikçi rolünü alması bazılarımız için şaşırtıcı oldu. Şimdi kimse kalkıp da “Doğru söylemiyorsun Emin Çölaşan” diyecek bir nezaketi göstermemizi beklemesin. Çünkü iftira var, saldırı var, kötü niyet var, kabalık var... Hal böyleyken “maksadını aşan bir yazı kaleme aldığını düşünmek” de tabiri caizse, safdillik olur.

Biden Tayfasıyla aynı saftan aynı yöne, vatan savaşı veren cepheye ateş eden tetikçilere aynı dilden yanıt vermek zorundayız. Psikolojik savaşa karşı şerbetliyiz, aşılıyız. Yalanları, iftiraları bize vız gelir. Biz ne kumpasların, yalanların kirli saltanat koltuklarını kırıp tarihin çöplüğüne attık. Ne saldırılara göğüs gerdik. Kapalı kapılar arkasında örtülü ilişkiler kuranlar, bu ilişkilerini gizleme telaşıyla saldırıyorlar. Bir kez daha kaldırdıkları taşın altında kalacaklar.

Emin Çölaşan'a da iftiralarına çanak tutan Sözcü Gazetesi'ne de bu ölçüsüz saldırganlıklarının ve iftiralarının hesabını mahkemede soracağız...

ULUSAL KANAL KALESİNİ TETİKÇİLER SARSAMAZ

Bizi dost da düşman da çok iyi bilir. Gizli kapaklı, örtülü işlerimiz olmaz. Milletimize açıklamasını yapamayacağımız tek bir kuruş bile yok. Gücümüzü halkımızdan alırız; halkımız ve vatanımız için de o gücümüzle son nefesimize kadar savaşırız. Bir öküzü olandan bir öküzünü, bir çift çorabını isteriz ama biz de ellerimizi, gözlerimizi, canımızı, kanımızı gerektiğinde vatanımız, milletimiz uğruna hiç düşünmeden veririz.

Ulusal Kanal sarsılmaz bir kalenin adı. Ulusal Kanal kalesini hiç kimse yıkamadı. Bundan sonra da yıkamaz. Yıkamazlar sözümüz boş bir dilek sözü değil, çünkü her dayanışma çağrımızda “Beni neden aramıyorsunuz, Katkımı nereye yatırayım?” diye soran, aranmayı beklemeden bizi arayan Şevki Bey, Ramazan Bey, Hatice Hanım... Ve daha yüzlercesi var.

Kampanyamıza parmağındaki yüzüğünü bağışlayan Güler Hanım, çeyizini satarak parasını kanala ulaştıran Nezahat Ablamız, aralarında 370 avro toplayarak kanalımıza gönderen Frankfurt'taki küçük esnafımız, az oldu diyerek defalarca katkı sunan Havva Hanım, Hüsniye Hanım, Faruk Bey, Müzeyyen Ablalarımız ve kampanyanın başarıya ulaşması için gecesini gündüzüne katan on binlerimiz var.

MİLLETİN GÜCÜNDEN HABERİ OLMAYANLAR NE BİLSİN

Yaşamın gerçeklerinden kopmuş, kendi sırça köşküne çekilmiş, içi boş yazılar döşenen masalcılar, sözde Atatürkçüler bu saydığımız gerçekleri algılayamaz...

“Hâkimiyet-i Milliye'nin parası nasıl bulunduysa, Ulusal Kanal'ın parası da öyle bulundu” diyeceğim ama Emin Bey ne bilsin Hakimiye-i Milliye'yi! Ne bilsin alın terini, karşılıksız emeği! İki öküzü olanın bir öküzü, her evden bir çift çorapla nelerin başarılabileceğini ne bilsin Emin Bey. İşte çağrı beklemeden harekete geçen, dişinden tırnağından arttırabildiği ne varsa Ulusal Kanal'a, Aydınlık'a gönderen binlerce vatanseverin Emin Çölaşan'a söyleyecek tek sözü şudur: Hadi oradan!

ÇIRPINIŞLARINIZ BOŞUNA

Ulusal Kanal ilk kez saldırıya uğramıyor. Nice tertipler, operasyonlar, yalanlar gördük geçirdik! Daha önce tüm saldırılara ne yanıt verdiysek yine aynı yanıtı veriyoruz: “Tertipleri büyümemizin vesilesi olur. Ulusal Kanal susmaz büyür.”

Şimdi Ulusal Kanal'ın donanım teknolojisini de yenilemek için harekete geçiyoruz. 21 yıldır yorulan cihazlarımızı eşsiz desteklerinizle yenileyeceğiz. Ve iftiralara, tertiplere bir kez daha Ulusal Kanal'ı büyüterek yanıt vereceğiz. Yalanlarının altında kalacaklar. Biden'a bel bağlayanları, Türk ordusuna yeniden hendek kazmak için kazma kürek hazırlayanları hayali sükûta uğratacağız. Sözümüz söz! Namus sözü!

Ulusal Kanal'ı Türkiye'nin en çok izlenen ve en güvenilen televizyon kanalı yapacağız!

Çırpınıp dursunlar. Çırpınışları boşuna!

ULUSAL GÖNÜLLÜSÜ OLALIM

Önümüzdeki dönemin yakıcı ihtiyaçlarına göre kanalımızı her bakımdan daha da güçlendirme zorunluluğumuz var. Sorumluluklarımızın bilincindeyiz. 20 yıldır nasıl yaptıysak öyle yapacağız. Sizleri Ulusal Gönüllüsü olarak desteklerinizi sürekli ve düzenli hale getirmeye çağırıyoruz. Yapacağımız her katkı Ulusal Kanal'ı hedeflerine bir adım daha yaklaştıracak, destekleriniz psikolojik savaşı etkisiz kılacak, Ulusal Kanal yalanın saltanatını yıkacak!

Ulusal Gönüllüsü olmak ve teknoloji atılımına katkı yapmak için;

Yurt dışı hesap numarası:

IBAN: DE05 2004 1155 0301 5773 00

BIC: COBADEHD055, (Comdirectbank, Ertan Erkan Yildiz adına)

İletişim Telefonu: 0049 1511 8958982