Gözü ufukta olan büyük milletimize uğur getirsin

Yener Güneş

Yener Güneş

Yansıma

Ulusal Kanal, Tivibu ve Blu TV’nin ardından Digitürk 52. kanalda da yayına başladı.

Ulusal Kanal 21. yaşında. Ulusal Kanal, tarihinin en büyük kampanyasını, tarihte eşine benzerine az rastlanılır bir imeceyle/el birliğiyle, büyük bir seferberlikle gerçekleştirdi. Hep birlikte başarıldı.Sunuculuğunu deneyimli gazeteci Halil Nebiler’in yaptığı Televizyon Gazetesi’nin ‘Digitürk Özel Yayını’nda (1.03.2021) Ulusal Kanal’ın Digitürk zaferi konuşuldu. Kampanyaya önderlik eden Görev Vakfı yöneticileri, Ulusal Kanal’ın yöneticileri ve çalışanları İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Diyarbakır, yurtdışı temsilcisi, Aydınlık ve Kaynak Yayınlarının yöneticileri özel yayında yer aldı. Kampanyaya önemli destek sunan bazı isimlerle de telefon bağlantısı yapıldı. Kanalı kuranlarla, kanalı yöneten genç kuşağın aynı programda buluşması ve verdikleri mesajlar oldukça çarpıcıydı. Herkesin gözleri ışıl ışıl, ağzı kulaklarındaydı.

Ulusal Kanal yurt dışı temsilcisi olarak katıldığım o programda “5 Milyon Ev Daha Aydınlansın” kampanyasıyla elde edilen zaferin önemine değindim. Zafere imza atan herkese selam gönderdim.

GÖZÜMÜZ AYDIN

Yurtdışındaki Ulusal Kanal izleyicileri kampanyaya dört elle sarılarak vatanına duyduğu olanca bağlılığıyla olanca hasretini ortaya koydu.

Somali, Cezayir, Çin Halk Cumhuriyeti, Avusturalya, ABD, Kanada, Almanya, İngiltere, İsviçre, Avusturya, Hollanda, Fransa, Belçika, Danimarka, İsveç, Norveç başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında Ulusal Kanal’a destek olmak için birbiriyle yarışan,“olmaz” denilen ne varsa her defasında hepsini başaran Ulusal Gönüllülerimize ve vatansever yurttaşlarımıza bir kez daha yürekten teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kampanyaya yurt dışından katkı veren herkesi saymak mümkün değil. Ulusal Kanal’ın kampanya yayınlarında pek çok örneği anlatmıştık. Bu yazıyla da bazı isimlerin ismini özel olarak analım:

Somali’deki Yunus kardeşim gözümüz aydın. Hava Hanım, Hüsniye Hanım,Adil Ağabey, Müzeyyen Ablacığım gözümüz aydın. Vatan Partisi’nin Öncü Kadınları, Öncü Gençleri, TGB’nin aslanları gözümüz aydın. Emekçiler, işçiler, köylüler yüreği vatan sevgisiyle çarpan kahraman vatanseverler gözümüz aydın! Yüksek bilincinizle ve kararlılığınızla bir engeli daha aştık. Aşılan her engel Türkiye’yi aydınlatıyor, özlemini duyduğumuz üreten, birleşen ve başı dik Türkiye’nin yolunu açıyor.

SELAM OLSUN

Ve selam olsunUlusal Kanal’ı kuranlara; Dr. Doğu Perinçek’e, Şule Perinçek’e, Ferit İlsever’e, Turan Özlüye, Yalçın Büyükdağlı’ya, Mehmet Sabuncu’ya, Adnan Akfırat’a, Serhan Bolluk’a…

Selam olsun Ulusal Kanal’a emek verenlere; Adnan Türkkan’a, Sinan Sungur’a, Halil Nebiler’e, Teoman Alili’ye,GülgûnFeyman’a, Can Karadut’a,kameramanından, çaycısına, şoförüne varana kadar Ulusal Kanal’a emek veren herkese…

Selam olsun ölümsüz kahramanlarımıza; Digitürk binasının önüne pankartlarla dayanan Amiral Soner Polat’a, büyük sanatçı Levent Kırca’ya, Hüseyin Mert’ebüyük direnç kaynağımız olan, yaptığımız her işte güç aldığımız büyük kahramanlarımıza… İşte başardık!Onlara verdiğimiz bir sözüdaha yerine getirdik!

TÜRKİYE’NİN EN DEVRİMCİ KANALI

Ulusal Kanal Türkiye’nin en kahraman, en cesur, en ciğerli, en yürekli kanalı. Ergenekon tertiplerinde defalarca basılan, tüm yöneticileri hedef alınan tek kanal! Ulusal Kanal’ın yöneticileri yiğittir, gözü pektir, korkusuzdur. Kararlıdır; tertipçiler stüdyoda arama yaparken BİZ KAZANACAĞIZ diye haykırır! Hatırlayın, “Tertipleri büyümemizin vesilesi olur. Ulusal Kanal susmaz büyür” diye haykırmıştık. İşte susturamadılar! İşte büyüyor Ulusal kanal.

Ulusal Kanal Türkiye’nin en devrimci kanal! Sürekli atılım halinde olan, tek kanal. Halkı örgütleme ve harekete geçirme yeteneğine sahip ikinci bir kanal daha yok!

Ulusal Kanal dünyada sahibi halk olan tek kanal. Dünya ölçeğinde 21 yıldır kale gibi ayakta duran, yayınlarını halkın destekleriyle sürdüren başka bir televizyon daha yok.

Şimdi sıra Türkiye’nin en devrimci, en kahraman televizyonu olan Ulusal Kanal’ı Türkiye’nin en çok izlenen kanalı haline getirmeye geldi.

BİR GÖREV TAMAMLANDI, BÜYÜK GÖREV SÜRÜYOR

Ulusal Kanal’ı Birinci kanal yapmak için önemli bir eşiği aştık. Rehavete kapılmak yok. Bir görev daha başarıldı evet, ama büyük görevimiz devam ediyor.

Teknolojimiz eksik. Yenileriz!

Kameramız az. Alırız!

İhtiyaç olan ne varsa buluruz! Yaparız!

Digitürk ve Tivibu kampanyası şu yalın gerçeği tekrar gösterdi; bizyeterki savaşalım, bu millet İkinci İstiklal Savaşımızın emperyalizme karşı ön cephede çarpışan kahramanlarını asla yalnız bırakmaz. Bu millet bizi destekledikçe sırtımız yere gelmez.

TAM ZAMANINDA DİGİTÜRK’TEYİZ

Dün hakimiyeti milliye hangi ihtiyacın ürünüyseİkinci İstiklal Savaşı verdiğimiz bu günlerde Ulusal Kanal ve Aydınlık gazetesi de aynı ihtiyacın ürünü. Bu bakımdan Ulusal Kanal Digitürk’e en ihtiyaç duyduğumuz zamanda, tam zamanında girdi.

SÖZÜMÜZ SÖZ

Sözümüz söz: Milletimizi gerçeklerle buluşturmaya, milletimize iyimserlikve cesaret aşılamaya devam edeceğiz. Sözümüz söz, Ulusal Kanal’ı Türkiye’nin en çok izlenen ve en güvenilen televizyon kanalı yapacağız!

Ulusal Kanal’ın Digitürk 52. Kanal’daki yeri hayırlı olsun. Ulusal Kanal’ın bu büyük atılımı gözü ufukta, uzaklarda olan Türk Milletine uğur getirsin. Gün bizim günümüzdür. Bugün bizim için bayram günüdür. Kutlu olsun. Ulusal Kanalı kuranlara, yaşatanlara ve yarına taşıyacak olanlara selam olsun.

Programın tamamını şu linkten izleyebilirsiniz