Acı vatanda gurbetçi Türk (!) mebusların patriot hassasiyeti

Soner Polat

Soner Polat

Köşe Yazısı

Dünyanın her ülkesinde göçmenler kendi ana yurtları lehinde bir baskı grubu oluşturur. Siyasi olarak güçlendiklerinde ise bunu anavatanları için kullanırlar. İktidarları ata toprakları çıkarına karar almaya zorlarlar… ABD’de, Fransa’da Ermeni lobisi ortalığı ayağa kaldırır! Yahudi lobisini zaten biliyorsunuz…

UŞAK EFENDİSİNDEN DAHA ZALİM OLUR!

Bunun tek istisnası Türklerdir. En büyük Türk toplumunun yaşadığı Almanya’ya bakın! Türk kamuoyunun yakından tanıdığı Türk kökenli vekiller Almandan daha Alman, Kürtten daha Kürt, Ermeni’den daha Ermenidir. Türkiye’nin ulusal çıkar alanlarının istisnasız tamamında hasımdan yana tavır koyarlar… Hani derler ya uşak efendisinden daha zalim olur!

Tüm Türk kökenli vekilleri tenzih ederim! Aralarında çok değerli milletvekillerinin olduğunu biliyorum… Ama bazılarının söyledikleri bizlere acı veriyor!

Alman Sol Partisi Federal Milletvekili Sevim Dağdelen’i dinleyelim: “Alman İstihbarat Teşkilatı’na (BND) göre Türkiye Ahrar El Şam terör örgütünü desteklemektedir. Bu bir insanlık suçudur. Kitlesel kıyımın sorumlusu Türkiye’dir. Türkiye, Ahrar El Şam’ı Kürt öz yönetimini dağıtmak için kullanmaktadır. Almanya Patriotları geri çekmekle kalmamalı, Türkiye ile olan silah ticaretine son vermelidir!

Dağdelen’in referans verdiği gizli BND raporunda, “Türkiye’nin örgüte silah gönderdiği” ileri sürülmektedir.BND yakından tanıdığım köklü bir istihbarat örgütüdür. Acaba Dağdelen, böylesine güçlü bir istihbarat birimine ait gizli belgenin, niçin kese kağıdı gibi ortalıkta dolaştığını merak edip düşünmüş müdür? Bu belgenin Almanya’nın Türkiye’ye karşı Batı’nın basın sözcülüğünü üstlendiği bir dönemde piyasaya sürülmesi tesadüf müdür?

Dağları delen Sevim Hanım atağa kalkar da Türk kamuoyunun yakından tanıdığı küpeli ve yakışıklı vekil durur mu? Yeşiller Eşbaşkanı Cem Özdemir hemen topa girer: “Türkiye’nin bu tutumuna Almanya müdahale etsin! Türkiye’deki 250 Alman askerinin güvenliği tehlikeye giriyor. Kürtlerin gücü zayıflatılırsa, IŞİD kuvvetlenir!” Türk’ün güvenliği beyefendinin umurunda mı!

Türk (!) Özdemir’e bir ev ödevi vereyim. Almanya’da Türk gençlerine, “Karşılaştırmalı Edebiyat” dersi adı altında zorla “Ermeni Soykırım Yalanı” anlatılıyor… Ama bu konuyu bilimsel olarak tartışmak isteyenleri üniversite kapısından içeri sokmuyorlar! Hem havalı bir mebus hem de koskoca eşbaşkansın! Diyorum ki bir el atsan! Herhalde seni de kapıdan kovmazlar!

Alman derin devleti ülkesindeki göçmen siyasetini kendi çıkarları açısından mükemmel şekilde kurguluyor. Kişiliği fazla gelişmeyen, ata toprakları ile hiçbir bağı kalmayan, bencil ve çıkarcı kişilerin siyaseten önünü açıyor. Bu zat-ı muhteremler (!) özellikle yetenekleri sınırlı olduğu için seçiliyor. Siyasete mecbur ve mahkûm bırakılıyor. Bu kişiler anavatanlarına ne kadar zarar verirse siyaseten o denli güçleniyor. Zaten onlardan başka bir şey de beklenmiyor…

ŞU MEŞHUR PATRIOT MESELESİ

Patriot konusuna gelelim. Bu hava savunma füzeleri İran tehdidine karşı İsrail ve İncirlik’in güvenliği için Türkiye’ye getirildi! İsterseniz, Mart 2014’te piyasaya çıkan “Yeniden Kazanmak” isimli kitabımdan kısa bir pasaj koyayım:

Vatan gazetesi 3 Nisan 2013 günü bir haber yayımladı. Bu haber sızdırılan Wikileaks belgelerine dayandırılıyordu. Habere göre ABD, İncirlik’i korumak maksadıyla 4 yıl önce Türkiye’ye Patriot füzelerini yerleştirme kararı alıyor.

Kripto’yu Washington’a gönderen Ankara’daki ABD yetkilileri, merkeze akıl vermeyi de ihmal etmiyorlar: “Türklere, ‘sadece İncirlik korunacak’ demeyin, Mersin, Ceyhan gibi stratejik bölgelerin de şemsiye içine alınacağını” söyleyin! Yani açıkça, “Türkler saftır, kolay kandırılır, onları yemleyin!” diyorlar.

Aynı günkü Vatan gazetesinde bir haber daha vardı: Adana’daki Patriotlardan sorumlu Hollandalı Binbaşı Frank Djikmans, “Bizde iki batarya var, sadece Adana’yı (İncirlik) koruyabiliriz, Hatay’a füze düşse bir şey yapamayız!” (Sayfa 321)

YORGAN GİTTİ KAVGA BİTTİ!

Sevgili Türk (!) vekiller, hiç mi gazete okumuyorsunuz? “P5+1” diye bir şey duydunuz mu? BM Güvenlik Konseyi üyesi 5 ülke ve memleketiniz Almanya İran’la nükleer enerji konusunda anlaştı. Böylece İran’dan kaynaklanan tehdit, en azından şimdilik ortadan kalktı!

Özel olarak yurdunuz Almanya’nın, genel olarak Batı dünyasının lüzumsuz beş kuruş harcadığını gördünüz mü? Haklı olarak takım topluyorsunuz. Bu kararınız Türk milletini çok mutlu etti… Ne yabancı askerleri ne de yabancı silahları bir daha ülkemizde asla görmek istemiyoruz!

Sakın Türk Dışişleri Bakanlığının açıklamasına aldanmayın! O da tiyatronun bir parçası! Şansölyeniz Merkel diyor ki artık Esat’tan kaynaklanan bir tehdit kalmamış! Daha önce var mıydı? ABD ise patriotları modernize edecekmiş! Tam zamanı!

Ama müttefiklerimiz her zaman bizi korurmuş… Sizler gibi dostlar (!) olduktan sonra düşmana gerek var mı? Kime karşı bizi koruyacaksınız?

Patriot gitti, malzeme bitti… Yorgan gitti, kavga bitti! Siz iyisi mi Türkiye’yi karalayacak başka mevzular bulun! Elinizin altında bulunsun… Günü gelir, lazım olur… Patronun gözüne girersiniz!

Amiral Soner Polat

ulusalkanal.com.tr

# türk # Patriot # acı # vatanda # gurbetçi