An itibariyle...

Çetin Ünsalan

Çetin Ünsalan

Köşe Yazısı

Sevgili Türkiye; an itibariyle gerekli tüm hazırlıkları yaptık. En iyi sunum bizimkisi… Biz zaten hep en iyiyiz… Bakmayın biz dediğime, Başbakan’ın iyi olması yeterli…

An itibariyle Madrid’i eledik. Zaten İspanyol Bakan da ters ters bakmıştı. Gıcık oldum… Tam uçup, kafa atacaktım ki, Ali beni tuttu.

An itibariyle TOKİ, pardon İstanbul ile Tokyo finale kaldı. Bu iş çantada keklik. Erdoğan Ağabey’e ulaşıp, çimento siparişlerini erkene almasını istedim.

An itibariyle Tokyo’yu kesin eleriz. Onlara nükleer santral patlamasını hatırlattım. ‘Bu kafayla sizinki de o zamana kadar bitip, patlar’ dedi. Ne demek istedi anlamadım. İçimden boğazına sarılmak geldi.

An itibariyle Mehmet Ağabey, Brezilya’den selam yollamaya devam ediyor. Yahu birisi Arjantin’de olduğumuzu söylesin.

An itibariyle Tokyo finali kazandı. Bize vermediler. Oysa o kadar da hazırlanmıştık. Şimdi ben Recep Usta’ya ne diyeceğim? Adamı da buraya kadar getirttik.

An itibariyle Erdoğan Ağabey’i bulup, çimento siparişlerini iptal etmesini söyledim. O da Mehdi Ağabey’i arayıp, kına stoklarını sordu. Gerekli stok kontrolünü yaptıktan sonra twiti bastım: KINA YAKIN…

An itibariyle çoğu kişinin üzüldüğünü öğrendim. Ama çaktırmamam, bu yenilgiyi AKP’li olmayanlara yıkmam gerekiyor. Melih, Egemen, Mehmet destek verin. Twitimi atıyorum: Kına stokları tükenmiş.

An itibariyle alemin derdi olmuşsun. Demek zamanında kötü koymuşsun kanka.

An itibareyle qapak… (Düşünce balonu: Yahu alışkanlıktan k yerine q yazdım ama, umarım millet anlamaz.)

An itibariyle adam Brezilya’dan lafı gömmüş.

An itibariyle, yahu biri Mehmet’e olayın Arjantin’de geçtiğini söylesin. Rezil oluyoruz…

An itibariyle birileri kendisini memleketin sahibi sanıyor.

An itibariyle yenilgiyi bile paylaşamıyor.

An itibariyle Olimpiyat’ı kendilerinin alacağını ya da kaybettiğini düşünüyor.

An itibariyle birileri siyasetçilik oynuyor. Artık kim bu Bakanlar Kurulu’nu ciddiye alır?

An itibariyle ekonomi şokta. Kınalar, kimsenin böyle bir derdi olmadığı için elde kaldı. Ama düzey yerlerde sürünüyor, Türkiye bakanların içler acısı haline yanıyor.

An itibariyle, yazıklar olsun...

Çetin Ünsalan

ulusalkanal.com.tr

# an