D Vitaminine Faydalı Muhteşem İkili! Hurma ve Limon İkilisinin D Vitaminine Katkısı!

Günümüzde sık karşılaştığımız vitamin eksikliklerinden biri olan D vitamini oranını yükseltmek artık çok kolay! Hurma ve limonla D vitamini eksikliğine son! Hurma ve limonun kullanımı ve faydaları için detaylı bilgi yazımızda!

D Vitaminine Faydalı Muhteşem İkili! Hurma ve Limon İkilisinin D Vitaminine Katkısı!
Hurma ve Limon İkilisinin D Vitaminine Muhteşem Katkısı

D vitaminine de faydalı olan muhteşem ikilinin yararları saymakla bitmez. Ayrı ayrı pek çok faydası bulunan hurma ve limon birlikte nasıl kullanılıyor? D vitamini eksikliğinizi en aza indirmek için size özel hazırladığımız muhteşem ikilinin tarifine gelin birlikte bakalım!

Hurma ve limon ikilisinin muhteşem faydası

Demir Eksikliğine Birebir Faydalı Hurma ve Limon İkilisi

D vitamini eksikliği günümüzde hepimizin başına gelebilen bir mineral eksikliğidir. Vitamin takviyelerinin yanı sıra doğal yöntemlerle de D vitamini eksikliğiyle başa çıkılıyor. D vitamini eksikliği günlük yaşantımızı olumsuz yönde etkilemektedir. D vitamini eksikliği; bazen baş ağrısı, bazen eklem ağrıları, bazen halsizlik, bazense uykusuzluk gibi sorunlar yaratabiliyor. Bu durumda gerek iş yaşantımızda, gerek sosyal hayatımızda gerekse de fiziksel açıdan yaşam standardımızı olumsuz yönde etkiliyor. Demir, vücutta enerji üretimi, bağışıklık sistemini kuvvetlendirici ve vücuttaki oksijen dengesi için oldukça önemli bir mineraldir. Bu nedenle oldukça dikkat edilmesi gereken bir sağlık sorunudur.

Sizlerde D vitamini eksikliğinden doğal yöntemlerle kurtulmak istiyorsanız sizin için hazırladığımız formüle göz atın!

Hurma ve limonun D vitaminine muhteşem katkısı

İşte Muhteşem İkilinin Kullanım Şekli!

Formülümüz oldukça kolay! Sadece iki malzemeyle en doğal yöntem. Hazırlaması saniyelerinizi alacaktır. İşte D vitamini dostu muhteşem ikili formülümüz!

Yapmanız gereken tek şey, hurmaların çekirdeklerini çıkardıktan sonra ortasına 4-5 damla limon suyu damlatmanız. Limon demir vitaminin emilimini 8 kat daha fazla yükselttiği için muhteşem bir ikili meydana geliyor. Ayrıca bu formül sadece D vitaminine değil; kemiklerin güçlenmesine, halsizliğe, kansızlığa, sindirimi kolaylaştırmaya ve cildinizin gençleşmesine fayda sağlıyor. D vitamini eksikliği olan bir bireyin günlük 4 hurma yemesinin yeterli olduğu öneriliyor.

D Vitaminine Faydalı Diğer Besinler

  • Yeterli miktarda güneş ışığı
  • Balık çeşitlerinden: Somon, sardalye, istiridye, uskumru ve ton balığı
  • Ciğer: Dananın karaciğeri
  • Kırmızı et: Dana ve kuzu eti
  • Güneş ışığı alan mantarlar
  • Koyu yeşil bitkiler: Ispanak, ısırgan otu, maydanoz, pazı vb.
  • Yumurta sarısı, süt ve süt ürünleri
# limon # hurma # d vitamini