CANLI MAÇ İZLE | Bayer Leverkusen - Schalke canlı izle Bundesliga

Bundesliga'nın 9. haftasında Bayer Leverkusen ile Schalke, karşı karşıya geliyor. Bayer Leverkusen - Schalke maçı nereden izlenir? Bayer Leverkusen - Schalke maçı 11'leri neler? Bayer Leverkusen - Schalke maçı hangi kanalda? Bayer Leverkusen - Schalke maçı canlı izle link...

CANLI MAÇ İZLE | Bayer Leverkusen - Schalke canlı izle Bundesliga
bayer leverkusen schalke maçı

Bundesliga'da 9. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Bayer Leverkusen ile Schalke arasında oynanacak.

Ev sahibi Bayer Leverkusen, ligde oynadığı 8 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında deplasmanda Bayern Münih'e 4-0 kaybeden Bayer Leverkusen, topladığı 5 puanla 17. sırada bulunuyor.

Konuk ekip Schalke ise ligde oynadığı 8 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında kendi sahasında Augsburg'a 3-2 kaybeden Schalke, topladığı 6 puanla ligde 15. sırada yer alıyor.

BAYER LEVERKUSEN - SCHALKE MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 16.30'da başlayacak Bayer Leverkusen - Schalke maçı beIN Sports 4 ve TİVİBU Spor 2 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

BAYER LEVERKUSEN - SCHALKE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# Bayer Leverkusen # Schalke 04 # bundesliga # maç # futbol # BeIN Sports