CANLI MAÇ İZLE | Yeni Malatyaspor - Erzurumspor FK canlı izle

Spor Toto 1. Lig'in 8. haftasında Yeni Malatyaspor ile Erzurumspor FK, karşı karşıya geliyor. Yeni Malatyaspor - Erzurumspor FK maçı nereden izlenir? Yeni Malatyaspor - Erzurumspor FK maçı hangi kanalda? Yeni Malatyaspor - Erzurumspor FK maçı canlı izle link...

CANLI MAÇ İZLE | Yeni Malatyaspor - Erzurumspor FK canlı izle
erzurumspor yeni malatyaspor maçı

Spor Toto 1. Lig'de 8. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Yeni Malatyaspor ile Erzurumspor FK arasında oynanacak.

Ev sahibi Yeni Malatyaspor, ligde oynadığı 7 maçta 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Ligde henüz galibiyeti bulunmayan Yeni Malatyaspor, son maçında Sakaryaspor'a deplasmanda 3-1 mağlup olmuştu. Yeni Malatyaspor, topladığı 3 puanla 18. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Erzurumspor FK ise ligde oynadığı 6 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında kendi sahasında Denizlispor'u 1-0 mağlup etmeyi başaran Erzusumspor FK, topladığı 6 puanla 15. sırada yer alıyor.

YENİ MALATYASPOR - ERZURUMSPOR FK MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 16.00'da başlayacak Yeni Malatyaspor - Erzurumspor FK maçı TRT Spor ve beIN Sports 2 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

YENİ MALATYASPOR - ERZURUMSPOR FK MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# Yeni Malatyaspor # Erzurumspor # maç # futbol # trt spor # BeIN Sports # Spor Toto 1. Lig