Fenerbahçe İstanbul'a geldi! Sarı-lacivertlileri taraftarlar karşıladı

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 yenmeyi başaran Fenerbahçe, İstanbul'a geldi. Karşılaşmanın ardından yaşanan olaylar sebebiyle İstanbul'a gelişi geciken sarı-lacivertli kafileyi yaklaşık 2 bin kişilik bir taraftar topluluğu karşıladı.

Fenerbahçe İstanbul'a geldi! Sarı-lacivertlileri taraftarlar karşıladı

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında, ezeli rakibi Galatasaray ile şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'a konuk oldu. Karşılaşmayı sarı-lacivertliler 3-2 kazanmayı başarırken maç sonunda yaşanan olaylar geceye damga vurdu.

Karşılaşma sonunda çıkan olaylardan dolayı bir süre güvenlik önlemleri nedeniyle statta bekletilen Fenerbahçe kafilesi, gecenin ilerleyen saatlerinde Papara Park'tan ayrılarak Trabzon Havalimanı'na hareket etti.

Geniş güvenlik önlemleri eşliğinde Trabzon'dan kalkan özel uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen sarı-lacivertli kafileyi, burada yaklaşık 2 bin kişilik bir taraftar topluluğu karşıladı.

Havalimanına saatler öncesinden gelen sarı-lacivertli taraftarlar, takımlarının çıkışıyla oyunculara tezahüratlarla moral verdi.

Fenerbahçe İstanbul'a geldi! Sarı-lacivertlileri taraftarlar karşıladı - Resim : 1

Takım kaptanlarından Mert Hakan Yandaş, havalimanında taraflara yaptığı konuşmada, "Gecenin bu saatinde buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ederiz. Fenerbahçe arması sizlerin ve bizlerin olduğu hiçbir yerde yere düşmeyecektir. Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk ne kupa büyüklüğü. Bu sezonun sonu ne olursa olsun bu takımdaki herkesle gurur duyuyorum. Sizleri de çok seviyoruz." ifadelerini kullandı.

Futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler taraftarları selamladıktan sonra kendileri için ayrılan otobüsle alandan ayrıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

# fenerbahçe # Trabzonspor # istanbul # Trendyol Süper Lig