Fenerbahçe Mert Müldür transferini bitirdi! İstanbul'a geliyor

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo forması giyen Mert Müldür'ün transferinde mutlu sona ulaştı. Fabrizio Romano'nun haberine göre; Fenerbahçe, Mert Müldür'ü kadrosuna kattı.

Fenerbahçe Mert Müldür transferini bitirdi! İstanbul'a geliyor
Mert Müldür Fenerbahçe'de

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo forması giyen Mert Müldür'ün transferinde mutlu sona ulaştı.

Fabrizio Romano'nun haberine göre; Fenerbahçe, Mert Müldür'ü 3.5 milyon Euro + bonuslar karşılığında kadrosuna kattı. Sarı lacivertli ekip, yerli sağ bek ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak.

Fenerbahçe Mert Müldür transferini bitirdi! İstanbul'a geliyor - Resim : 1

                                                       BUGÜN İSTANBUL'A GELECEK

24 yaşındaki futbolcunun, sağlık kontrollerinden geçmek ve ardından mukavele imzalamak için bugün İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Mert Müldür bu akşam saat 23.45’te TK1876 sefer sayılı uçak ile İstanbul Yeni Havalimanı’nda olacak.

                                                        GALATASARAY DA İSTEMİŞTİ

Sassuolo'dan ayrılmak isteyen Mert Müldür için Fenerbahçe ve Galatasaray transferde yarışa girmişti. Yarışı kazanan Fenerbahçe oldu. Başarılı sağ bek, gelecek sezon sarı lacivertli formayı giyecek.

                                      FENERBAHÇE'DEN DE RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Kulübümüz Milli Futbolcu Mert Müldür’ün kalıcı transferi konusunda İtalya’nın Sassuolo kulübü ve futbolcu ile de prensip anlaşmasına varmıştır. Futbolcumuz transferini tamamlamak üzere İstanbul’a davet edilmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.

# Mert Müldür # fenerbahçe # transfer