Galatasaray Kopenhag maçı hangi kanalda? Ne zaman? Saat kaçta? Kritik maçta Galatasaray'ın muhtemel 11'i belli oldu

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde sahne alıyor. Futbolseverler ilk haftada oynanacak Galatasaray Kopenhag maçını büyük bir heyecanla bekliyor. Peki Galatasaray Kopenhag maçı hangi kanalda? Mücadele ne zaman oynanacak ve saat kaçta başlayacak? Galatasaray'ın muhtemel 11'i... Detaylar haberimizde!

Galatasaray Kopenhag maçı hangi kanalda? Ne zaman? Saat kaçta? Kritik maçta Galatasaray'ın muhtemel 11'i belli oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2023-2024 sezonu heyecanı grup maçlarıyla birlikte başlıyor. Grup aşamasında ilk hafta karşılaşmaları 19 Eylül Salı ve 20 Eylül Çarşamba günü oynanacak. A Grubu'nda yer alan temsilcimiz Galatasaray, ilk hafta maçında bugün sahasında Danimarka ekibi Kopenhag ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi futbolseverler Galatasaray Kopenhag maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? şeklinde araştırmalar yapmaya başladı.

GALATASARAY DEVLER LİGİ'NE 3 PUANLA BAŞLAMAK İSTİYOR

Zalgiris, Ljubljana ve Molde'yi eleyerek gruplarda mücadele etmeye hak kazanan Galatasaray, ilk maçında grubun görece zayıf ekiplerinden Kopenhag ile bugün İstanbul'da RAMS Park'ta karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılılar, zorlu Manchester United deplasmanı öncesi ilk maçta 3 puan alarak Şampiyonlar Ligi'ne iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

galatasaray kopenhag maçı yayın bilgileri

Konuk ekip Kopenhag, 7 haftası geride kalan Danimarka Süper Ligi'nde 6 galibiyet ve 1 beraberlikle ilk sırada bulunuyor. Bu maçlarda 16 gol atan Kopenhag kalesinde ise 7 gol gördü. Kopenhag da Breidablik, Sparta Prag ve Rakow'u eleyerek adını grup aşamasına yazdırmayı başarmıştı.

İki ekip 2013-2014 sezonunda da Şampiyonlar Ligi gruplarında karşı karşıya gelmişti. Galatasaray'ın sahasında oynanan ilk maçı Galatasaray 3-1 kazanırken Danimarka'da oynanan ikinci maçı Kopenhag 1-0 kazanmayı başarmıştı.

galatasaray kopenhag maçı exxen

Galatasaray, Kopenhag maçının ardından gruptaki ikinci maçına Manchester United deplasmanında çıkacak. Üçüncü maçında sahasında Bayern Münih'i ağırlayacak olan Cimbom, dördüncü maçında Alman ekibi ile bu kez deplasmanda karşı karşıya gelecek. Gruptaki beşinci maçında seyircisi önünde Manchester United ile karşı karşıya gelen Galatasaray, grup aşamasındaki son maçında deplasmanda Kopenhag'a konuk olacak.

GALATASARAY KOPENHAG MAÇI NE ZAMAN?

Futbolseverler Galatasaray ile Kopenhag arasındaki maçın ne zaman oynanacağını araştırıyor. Büyük bir heyecanla beklenen Galatasaray Kopenhag maçı 20 Eylül Çarşamba günü (bugün) oynanacak.

GALATASARAY KOPENHAG MAÇI HANGİ KANALDA?

Galatasaray Kopenhag karşılaşmasının heyecanını ekran başında yaşayacak olan futbolseverler, mücadelenin hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacağını merak ediyor. 20 Eylül Çarşamba günü (bugün) oynanacak karşılaşma Şampiyonlar Ligi'nin yayıncı kuruluşu olan EXXEN platformu üzerinden futbolseverlerle buluşacak.

GALATASARAY KOPENHAG MAÇI SAAT KAÇTA?

Galatasaray ile Kopenhag arasındaki dev mücadelenin başlama saati de futbolseverlerin araştırdığı konuların başında geliyor. Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasındaki Galatasaray Kopenhag maçı saat 20.00'de başlayacak.

KRİTİK MAÇTA GALATASARAY'IN MUHTEMEL 11'İ BELLİ OLDU

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un sahaya sürmeyi planladığı muhtemel 11'i şu şekilde;

Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Kerem Demirbay, Ziyech, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

# Galatasaray # kopenhag # şampiyonlar ligi # exxen