Ümraniyespor - Hatayspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Ümraniyespor ile Hatayspor karşı karşıya gelecek. Maçın sonucu futbolseverler tarafından merak ediliyor. Ümraniyespor - Hatayspor maçı ne zaman? Ümraniyespor - Hatayspor maçı saat kaçta? Ümraniyespor - Hatayspor maçı hangi kanalda?

Ümraniyespor - Hatayspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?
Ümraniyespor - Hatayspor maçı

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu heyecanı 17. hafta mücadeleleriyle devam ediyor. Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Ümraniyespor ile Hatayspor karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Ümraniyespor, ligde oynadığı 15 maçta 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında deplasmanda Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etmeyi başaran Ümraniyespor, topladığı 10 puanla puan tablosunda son basamakta yer alıyor.

Konuk ekip Hatayspor ise ligde oynadığı 15 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında deplasmanda Fenerbahçe'ye 4-0 mağlup olan Hatayspor, topladığı 15 puanla 15. sırada yer alıyor.

ÜMRANİYESPOR - HATAYSPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Ümraniyespor ile Hatayspor'un karşı karşıya geleceği Süper Lig'in 17. haftasındaki bu mücadele 3 Ocak Salı günü oynanacak.

Ümraniye Hekimbaşı Şehir Stadyumu'ndaki maçta hakem Hüseyin Göçek görev yapacak.

Saat 17.00'de başlayacak karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# Ümraniyespor # Hatayspor # maç # futbol # bein Sports 1 # spor toto süper lig