Vatan Partisi devlet mülklerinde kira bedellerini 3 yıl donduracak | Doğu Perinçek ilan etti

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Doğu Perinçek, tüm Türkiye'ye seslenerek devlet mülklerinde kira bedellerini 3 yıl donduracaklarını söyledi. Perinçek AK Parti'nin hükümetine de bu fırsatı tanıyarak kira bedellerinin dondurulması için çağrıda bulundu.

Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Doğu Perinçek, Vatan Partisi'nin kampanyasını ilan etti. Perinçek, kira artışlarını önlemek için devletin önce örnek olması gerektiğini vurguladı ve "Devlet mülklerinde kiralar 3 yıl dondurulsun" dedi. SGK ve vakıflar gibi devletle ilişkili mülkleri örnek gösteren Dr. Doğu Perinçek, kampanya ile ilgili şunları söyledi: 

Buradan Vatan Partisi’nin kampanyasını ilan ediyorum. Devlet mülklerinde kiralar 3 yıl dondurulsun. İster Ağrı’da, Mardin’de, Edirne’de her yerde devlet mülklerinde her şey dondurulsun. Bu enflasyona aşağı çekme de son derece etkili bir önlemdir. Aynı zamanda devlet, zincir marketlerde fiyatları donduruyor güzel ama önce devlet kendi mülklerinde de bunu yaparak örnek olsun. Bugün ki hükümete bu fırsatı tanıyoruz. AK Parti hükümetinden şunu talep ediyoruz: Kiracılar adına, esnaf adına tüm kiracılar adına devlet mülklerinde kiralar 3 yıl dondurulsun.
# Çıkış Yolu # Doğu Perinçek # vatan partisi # ak parti