''Hükümet kendi ayağına kurşun sıkıyor''

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek Çıkış Yolu'nda Türkiye'nin rotasını çizdi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek Çıkış Yolu'nda Türkiye'nin rotasını çizdi. Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Sinan Sungur ve Aydınlık Gazesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa İlker Yücel'in gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Doğu Perinçek birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.

Rusya ile Ukrayna arasında yaşananların aslında Atlantik ile Asya arasında bir savaş olduğunu vurgulayan Doğu Perinçek, Türkiye'ye yönelen tehditlerin şu anda Rusya tarafından terbiye edildiğini ifade etti.

Türkiye'nin bu konuda alması gereken tavır hakkında da önemli mesajlar veren Doğu Perinçek, hükümete uyarılarda bulundu. Rusya'nın ABD'ye karşı ve dolayısıyla aynı zamanda Türkiye için de savaştığını ifade eden Perinçek, Türkiye'nin tarafsız olmaya hakkı olmadığını belirterek, ''Hükümet kendi ayağına kurşun sıkıyor'' dedi.

Vatan Partisi heyetinin Moskova'da çok önemli, çok yüksek düzeyde görüşmeler yaptıklarını da ifade eden Perinçek, ''Türkiye'yi önümüzdeki süreçte Vatan Partisi yönetecek. Türkiye'nin kaderi basiretsiz ve sorumsuz tavırlara terk edilemez.'' dedi.

# Çıkış Yolu # abd # türkiye # rusya # Ukrayna # erdoğan # ak parti # vatan partisi # ulusal kanal # Doğu Perinçek # asya # aydınlık gazetesi # avrupa birliği # batı # Vatan # savaş # sinan sungur # Atlantik # Partisi # çıkış yolu # mustafa ilker yücel