Facianın eşiğinden dönüldü! Mersin'de tüp yüklü kamyon tırla çarpıştı

Mersin'in Tarsus ilçesinde facianın eşiğinden dönüldü. Tüp yüklü kamyon ile tırın çarpışması sonrası kamyondaki tüplerden bazıları patladı. Patlayan tüplerin etkisiyle alev alan kamyondaki alev, ormanlık alana sıçradı. Yangın büyümeden itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı.

Facianın eşiğinden dönüldü! Mersin'de tüp yüklü kamyon tırla çarpıştı

Mersin'in Tarsus-Adana-Gaziantep yolunda korkunç bir kaza gerçekleşti. M.K. idaresindeki tüp yüklü kamyon ile H.Y'nin kullandığı tır çarpıştı. Çarpışmanın ardından yangın çıktı. Kamyondaki tüplerden bazılarının patlaması sonucu yangın ormanlık alana da sıçradı.

Mersin'de tüp yüklü kamyon kaza yaptı

MUCİZE ESERİ ŞOFÖRLER YARALANMADI

Kaza sonrası mucize eseri şoförlerden hiçbiri yaralanmadı. Şoförler kazayı hemen yetkililere bildirdi. Bölgeye 112 Acil Yardım ekipleri, polis ve itfaiye yönlendirildi. Hızlı yangına müdahale eden itfaiye, bir facia yaşanmasının önüne geçti.

Mersin'de tüp yüklü kamyon kaza yaptı 2

TARSUS-ADANA-GAZİANTEP YOLU TRAFİĞE KAPANDI

Kaza sonrası, Tarsus-Adana-Gaziantep yolunun Tarsus-Mersin istikameti bir süre trafiğe kapatıldı. İtfaiye ekiplerinin bölgedeki soğutma ve temizlik çalışmaları sonrası trafiğe kapanan yol kısa sürede yeniden trafiğe açıldı.

# Mersin # tarsus # ​Gaziantep # adana # Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu # kamyon # Tır # facia