Nusret Senem'den iktidara NATO eleştirisi: "Bedeli ağır olur!"

• Vatan Partisi MYK Üyesi Avukat Nusret Senem, AK Parti iktidarını NATO ve Amerika Birleşik Devletleri karşısında izlenen denge politikası sebebiyle eleştirdi.

• Avukat Nusret Senem, İsveç’in NATO’ya üyelik sürecinde Türkiye’nin alacağı tavrın nasıl olması gerektiğine dair konuştu. Senem, iktidarın izlediği denge politikalarını Abdülhamit dönemi politikalarına benzeterek “ Bu politikaların bedeli ağır olur” şeklinde konuştu. Bunların dışında Nusret Senem şu sözleri dile getirdi:

- İsveç’in NATO’ya katılması ABD’nin Türkiye üzerindeki tehdidinin büyümesi anlamına gelir. Terörün kaynağı, besleyicisi Amerika’dır. NATO’nun doğuya doğru genişlemesine oy veren hiçbir şekilde milliyetçi olamaz. Üzerimize gelen tehdit daha fazla büyümesin diye denge politikası uygulanıyor. Ben bu politikayı Abdülhamit politikalarına benzetiyorum. Bu politikalarla müttefikiniz olacak güçleri tereddütlü hale getiriyorsunuz aslında. Abdülhamit gibi değil Atatürk gibi olun, bocalayıp duruyorsunuz!
"HDP, şiddetle siyaseti birbirine karıştıran bir yapı" TV Yayını CIA'nın yeraltı ordusu "Gladyo" resmen belgelendi! TV Yayını Prof. Dr. Emin Gürses ABD derin devleti CFR'yi anlattı! TV Yayını Cumhuriyet'in İkinci Yüzyılında Türk Ekonomisini Ne Bekliyor? TV Yayını Bölge Ülkelerini ve Ekonomiyi Ne Bekliyor? TV Yayını "Türk Halkının Amerikan Dolarına Olan Güveni Azaldı!" TV Yayını "İsrail Terör Devleti Savaşı Yaymak İstiyor!" TV Yayını Kira çıkmazında arabulucu dönemi! Gündem Çıkış Yolu - 8 Ağustos 2023 TV Yayını Şehir dışında üniversite okumanın maliyeti ne? TV Yayını Meşhur Konuralp Pirinci nasıl üretiliyor? TV Yayını Gün Ortası - 7 Ağustos 2023 TV Yayını