Aydınlık’ın mutlu günü

Aydınlık Gazetesi Emek Servisi Şefi Melike Güler ve İstihbarat Şefi Tevfik Kadan sonsuza kadar "evet" diyerek hayatlarını birleştirdi. Genç çifti Vatan Partisi önderleri, Aydınlık ve Ulusal Kanal’dan çalışma arkadaşları da mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Bir ömrü birlikte geçirmek için evet dediler.

Aydınlık Gazetesi Emek Servisi Şefi Melike Güler ve İstihbarat Şefi Tevfik Kadan hayatlarını birleştirdi.
Isparta’da dünya evine giren çifti Vatan Partisi önderleri, Aydınlık ve Ulusal Kanal’dan çalışma arkadaşları da yalnız bırakmadı. Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek de genç çifte mutluluklar diledi.

Bizde arkadaşlarımıza bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Deniz kaplumbağalarına hassasiyetle yaklaşmak gerekiyor Yaşam Necmettin öğretmen unutulmadı Yaşam Ömer Halisdemir şehit edilişinin 6. yılında mezarı başında anıldı Yaşam Oyuncu Wilma Elles Bitlis'i gezdi Yaşam Türkiye'den kaç kişi yurt dışına göç etti? Yaşam LGS'de 494 puan aldı! Yaşam Erdoğan, Yazıcı'nın annesinin cenazesine katıldı Yaşam Atatürkçü gençler kampta buluşuyor Yaşam Hakan Fidan, Büyükelçi Karagöz'ün cenaze törenine katıldı Yaşam Mehmetçik Vakfı'ndan bayramda anlamlı hareket Yaşam Türkiye'nin hava kalitesi arttı Yaşam Öğrenciler için uzmanından tatil planı Yaşam