Necmettin öğretmen unutulmadı

Necmettin Yılmaz, Tunceli'de terör örgütü PKK mensuplarınca kaçırıldıktan sonra şehit edilmişti. Necmettin Öğretmen şehit edilişinin 5. Yılında öğrencileri tarafından anıldı. Necmettin öğretmen ardında, bilgisiyle donattığı ve vatan sevgisini aşıladığı onlarca genç bıraktı.

Görev yeri Şanlıurfa'dan memleketi Gümüşhane'ye giderken Tunceli'de terör örgütü PKK mensuplarınca kaçırıldıktan sonra şehit edilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz, şehadetinin 5. yılında Siverek'teki öğrencileri tarafından anıldı.

Tunceli'de 2017'de kaçırıldıktan sonra şehit edilen Necmettin Yılmaz'ın bu yıl 6. ve 7. sınıfta okuyan öğrencileri, şehit öğretmenlerinin isminin verildiği okulda bir araya geldi.

Öğrencileri, öğretmenlerinin son karne günündeki "Bol bol kitap okuyun." tavsiyesini yerine getirip Şehit Necmettin Yılmaz Kütüphanesi'nde kitap okudu, Yılmaz'ı andı.

Şehit Necmettin Yılmaz'ın fotoğraflarını ellerinden düşürmeyen öğrencileri, öğretmenlerine özlemlerini dile getirdi. Necmettin öğretmen, öğrencilerinin “ Biz de öğretmen olup onun yolundan gideceğiz." Sözlerinde yaşıyor…

# pkk # terör # şehit # tunceli # son # Necmettin Yılmaz