"Ermenistan Azerbaycan topraklarını yeniden işgal etme hayaliyle yaşıyor"

Azerbaycan Ermenistan sınırında çatışma çıktı. Azerbaycan Demokrasi ve İnsan Hakları Enstitüsü Başkanı Ahmet Şahidov son gelişmeleri Ulusal Kanal ekranlarında açıkladı. Şahidov Ermenistan'ın bir hayal içinde yaşadığına dikkat çekerek 49 Ermeni askerinin öldürüldüğünü açıkladı.

Azerbaycan Ermenistan sınırında çatışma çıktı. Azerbaycan Demokrasi ve İnsan Hakları Enstitüsü Başkanı Ahmet Şahidow son gelişmeleri Ulusal Kanal ekranlarında açıkladı. Şahidow Ermenistan'ın bir hayal içinde yaşadığına dikkat çekerek 49 Ermeni askerinin öldürüldüğünü açıkladı.

"Yunanistan ve ABD'ye anlayacağı dilden cevap verilmeli" Canlı Bağlantılar - Konuklar Yunanistan ve Ermenistan'ın arkasındaki güçler neyi hedefliyor? Canlı Bağlantılar - Konuklar "ABD Türkiye'nin Atlantik'e dönmeyeceğini anladı" Canlı Bağlantılar - Konuklar Erdoğan, Fetövari çıkışıyla kimleri kastetti? Uzman Görüşü Ücretli Öğretmenler haklarını istiyor! Uzman Görüşü Altında düşüş devam edecek mi? Uzman Görüşü Fransa Afrika'dan tekme tokat kovuluyor! Uzman Görüşü İstanbul depremi için korkutan uyarı! Uzman Görüşü "Yakında tüm kesimler ayaklanacak!" Uzman Görüşü "Atatürk'ün Hollywood'a ihtiyacı yok!" Uzman Görüşü Otizm nedir ve nasıl anlaşılır? Uzman Görüşü Konut sorununa çözüm! Uzman Görüşü