Kar yağışında kaza riskleri nasıl azaltılır?

Kar yağışı ve buzlanma, karayollarında trafik seyri ve güvenlik bakımından önemli sorunlara neden oluyor. Peki yoğun kar yağışı sırasında kayma ve kaza riskleri nasıl azaltılır?

Kar yağışı ve buzlanma, karayollarında trafik seyri ve güvenlik bakımından önemli sorunlara neden oluyor. Peki yoğun kar yağışı sırasında kayma ve kaza riskleri nasıl azaltılır? Trafik güvenliğinin sağlanması, kazaların önlenmesi, can ve mal güvenliğinin korunması ve trafik akışının kesintisiz olarak sürdürülebilmesi için, Yol ve Sürüş Güvenliği Uzmanı Mert İntepe, Gün Ortası programında uyarılarda bulundu.

Fatma Girik hayatını kaybetti Yaşam Bakan Koca'dan Ömür hemşire açıklaması Yaşam Emniyet kemeri yerine satılan tokalar ölüm saçıyor Yaşam Oyuncu Wilma Elles Bitlis'i gezdi Yaşam Türkiye'den kaç kişi yurt dışına göç etti? Yaşam LGS'de 494 puan aldı! Yaşam Erdoğan, Yazıcı'nın annesinin cenazesine katıldı Yaşam Atatürkçü gençler kampta buluşuyor Yaşam Hakan Fidan, Büyükelçi Karagöz'ün cenaze törenine katıldı Yaşam Mehmetçik Vakfı'ndan bayramda anlamlı hareket Yaşam Türkiye'nin hava kalitesi arttı Yaşam Öğrenciler için uzmanından tatil planı Yaşam