''Rusya boğazına dayanan bıçağı engelliyor''

Rusya'nın, Donetsk ve Lugansk'a başlattığı askeri destek operasyonu, Yeşim Eryılmaz'ın sunduğu Gün Ortası programında değerlendirildi.

Rusya'nın, Donetsk ve Lugansk'a başlattığı askeri destek operasyonu, Yeşim Eryılmaz'ın sunduğu Gün Ortası programında masaya yatırıldı. Rusya'nın askeri harekâtı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa İlker Yücel, Rusya'nın operasyonunun bir işgal olmadığını söyledi. Mustafa İlker Yücel, sosyal medyada yalanların arttığını belirttiği açıklamasında, ''Rusya boğazına dayanan bıçağı engelliyor'' dedi.

''Bu harekât Türkiye'yi bölmek isteyenlerin gerilemesine vesile olabilir'' Dünya Ukrayna'nın başkenti Kiev'de son durum ne? Dünya ''Bu aşamadan sonra Ukrayna'da iktidar değişir'' Dünya İngiltere'de insanlık dramı! Dünya İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sedatpad'dan Ulusal Kanal'a özel açıklamalar! Dünya Nijer emperyalizme karşı ayakta Dünya Rusya Ukrayna'nın İHA saldırısını engelledi Dünya NATO'ya giren Finlandiya'ya ilk silah verildi! Dünya DEAŞ'ın bir lideri daha öldü! Dünya Nijer'de neler oluyor? Dünya Çin ordusunun kuruluşu kutlandı! Dünya İran ve Suriye Türkiye-Suriye normalleşmesini görüştü Dünya