Milletimizin başı sağolsun: 11 askerin şehit olduğu kazası sonrası siyasilerden başsağlığı mesajı

Türkiye tek yürek oldu. Tatvan'daki helikopter kazası sonrası başsağlığı mesajları yağdı.

Milletimizin başı sağolsun: 11 askerin şehit olduğu kazası sonrası siyasilerden başsağlığı mesajı

11 askerin şehit olduğu helikopter kazası sonrası başsağlığı mesajları yağdı.

İlk andan itibaren arama kurtarma çalışmalarını yakından takip eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından şehit askerler için başsağlığı mesajı paylaştı.

Erdoğan, ''Bingöl'den Tatvan'a gitmekte olan askeri helikopterin Bitlis'te elim bir kazaya uğrayarak düşmesi sonucu 11 vatan evladımız şehit oldu. Kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Kederli ailelerinin ve aziz milletimizin başı sağolsun'' dedi.

Tatvan'da şehit olan kahraman askerler için Vatan Partisi'nden de başsağlığı mesajı yayımlandı. "Milletimizin Başı Sağolsun" denildi.

Vatan Partisi yayımladığı mesajda ''Bitlis'te askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerimizin başta aileleri ve yakınları olmak üzere tüm milletimize baş sağlığı, yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyoruz'' ifadelerini kullandı.

Şehit askerler için devletin tüm kademeleri ve siyasi partilerden art arda taziye mesajları paylaşıldı. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener mesajlarında şehit askerlerin ailelerine başsağlığı, yaralı askerlere acil şifalar diledi.

# chp # bingöl # vatan partisi # kemal kılıçdaroğlu # şehit # İyi Parti Genel Başkanı # meral akşener # mesaj # tatvan # helikopter